Een volle dag

In de ochtend werden we rustig wakker. Even een ontbijtje regelen, wat eten en terug naar de kamer. Een lange dag waar Meester kan doen wat Hij wilt en wanneer Hij het wilt.

Terug op de kamer heb ik super lang met Meester Zijn pik en lichaam mogen spelen. Waarbij geen centimeter overgeslagen werd. Kussend, likkend, strelend en bijtend, van schouders tot tenen. Zijn heerlijke pik en kont. Dit maakt dat ik me onderdanige voel, geiler wordt en ik geen genoeg kan krijgen van pleasen. Meester merkte mijn geilheid en probeerde hoever ik mijn pijn level aan kon. Hij pakte de gemeenste tepelklemmen en de pijn was dragelijk. Zelfs lekker… Meester liet me omdraaien, met de ketting van de tepelklemmen in mijn mond en pakte de wand en zette deze op me kut terwijl Hij mij van achter kon bekijken. Daarna was het de beurt aan het orgasme van mijn Meester. Na Meester Zijn orgasme, legde Hij me in de kooi. Op dat moment kon Meester ongestoord in bad.

In de kooi, kwam ik tot rust, viel zelfs soms wat in slaap. Maar ook de kou drong mijn lichaam in. Terwijl de kamer een heerlijke temperatuur had. Eenmaal in de kooi, tot mezelf gekomen loop ik ook ineens tegen mijn eigen demon aan, mijn gewicht. Iets waar ik vaker mee struggle. Al zegt Meester er nooit wat van, accepteert Hij me zoals ik ben, zolang ik maar onderdanig en gehoorzaam ben, heb ik soms de grootste moeite met mezelf. Zo dus ook nu, als ik dan last heb van bepaalde zaken. Als je dan alleen ligt komt dit binnen. Meester merkte het en liet me even met mezelf worstelen.

Na de worsteling nam Hij de leiding en begon te bespreken wat er gebeurde. Zo goed als ik kon legde ik de situatie uit. Dit leidde tot een nieuwe vorm in onze relatie. Meester zal mij helpen op Zijn manier om mijn gevecht met kilo’s aan te gaan. Dat is niet altijd leuk maar wel het beste en zeker voor mij. Zonder hulp en zonder een strenge hand kan ik het niet.

We namen wat rust en probeerde me mind weer om te draaien. Gelukkig door deze prachtige setting en de rust die het uitstraalt kwam ik al snel weer in mijn ontspanning. De drang om te dienen groeide daar weer mee. Nu we op deze mooie locatie zijn vond Meester het tijd om iets nieuw uit te proberen.

In het aparte gedeelte stond een mooie hoge stoel zonder echt zitgedeelte. Meester zette me erin en kon daarmee ook mijn armen vast zetten. Ik kon geen kant op. Iets wat mij blijkbaar heel angstig en gespannen maakt. Toch wou ik ook dit overwinnen. Mijn ogen sluiten gaat gelukkig automatisch en werkt kalmerend. Meester zette echter toch een blinddoek op. Iets wat uiteindelijk best verstikkend werkte. Ik probeerde me kalmte te bewaren hoe lastig ook. Meester zette me voeten vast en bracht een kaars tussen me benen omdat Meester kon zien hoe het geil naar beneden druppelde. Een bizar verschil tussen hoofd en lichaam. Toen het teveel werd hielp Meester mij los te maken.

Tijdens het bijkomen van deze ervaring merkte ik ook dat ik baalde dat het niet lukte. Dat ik het juist voor Hem wil doen. Meester vroeg ergens tussendoor of ik Hem vertrouwde, natuurlijk zei ik ja maar ik moet zelfs zeggen ik vertrouw Meester meer dan mezelf.

Na de rust, zetten Meester mij terug tussen de 2 pilaren aan de muur. We hadden het over opbouw van slaag gehad en vandaag ging Meester mij verder testen. Divers slagwerk raakte mijn kont. Een rietje, een paddle, en andere diverse slagwerken. Meester bouwde in een heerlijk tempo op en ik merkte de volledige ontspanning die het mij bracht. Meester had net gezegd dat er 1 zweep bij was die Hij mij had willen laten ervaren. Zo probeerde Hij het toch uit en wat was het pijnlijk maar lekker. Zo bleef Meester afwisselen en bleef Hij slaan met diverse zwepen. Vooral de paddle gaf mijn kont veel aandacht. Meester merkte dat ik subspace kwam en besloot verder te gaan. Ik merkte alleen maar ontspanning, genot en een zwevend effect. Meester ging door en pakte op geef moment de zweep erbij, en vroeg mij hoeveel ik aan kon. 4 slagen per zijde. Zo gezegd…. Ik kon ze aan maar ze waren venijnig en heerlijk en pijnlijk en lekker…. Meester wisselde nog een keer.. ik zakte bijna door me benen van de heerlijke pijn. Bij de laatste zwepen ronde kon ik niet meer en zakte steeds in elkaar.

de dag sloot ik af in een diepe droom met een pijnlijke heerlijke warme rode kont. Zo een kont waar je nooit meer vanaf wilt…

Dank U Meester

liefs

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.