Van de Zwarte Wereld naar de Chalet Wereld

Na een nachtje slapen werd ik wakker naast Meester. Het was een draaierige nacht. Voor zowel Meester als mijzelf hebben we eerst nog een relaxte ochtend gehouden.

Na het ontwaken zette Meester mij vast tussen twee palen en mijn handen vast aan de deze palen. Zo kon ik enkel mijn benen bewegen. Meester probeerde nog wat zwepen uit. Maar die waren zo pijnlijk dat ik zelfs Stop riep. Iets wat ik normaal nooit deed en zeker ook niet mag doen.

Vandaag hebben we nog veel gesproken, over mijn 0 naar 5000 gevoel. Maar ook over de wensen die Meester voor mij heeft. Vandaag zou het dan ook een opbouw dag worden. We begonnen op bed, eerst Meester een heerlijk rim beurt geven. Iets wat ik super vind om te doen. Dat geeft zo een geil en onderdanig gevoel. Het voelt als dienen en het is heerlijk om Meester te voelen kronkelen van iets wat ik doe voor Hem.

Niet alleen het gevoel om Zijn anus te likken maakt mij onderdanig maar ook het likken van Zijn voeten en tenen geeft mij een zwaar onderdanig gevoel. Als Meester dan ook nog is zijn voeten rond mijn nek legt en mij daarmee de adem ontneemt kan mijn geilheid en onderdanigheid zijn weg naar buiten zeker vinden.

Meester was inmiddels super super super geil en stond op ploffen. Dus een goede diepe lange halen pijpbeurt was absoluut wat mijn Meester nodig had. Daarna moest Hij ook echt even bijkomen.

Inmiddels was de temperatuur van de Sauna ook aangenaam en zijn wij samen na ontspanning de Sauna ingekropen. Hier spraken we nog verder over wat er net gebeurde. Dat ik absoluut nooit stop mag zeggen. Meester heeft gelijk, ik moet beter leren smeken. Iets waar ik absoluut niet goed in ben. Meestal ga ik ook gewoon door als gaat het niet.

Na de ontspanning van de sauna hebben we samen gedoucht en kon ik Meester zijn haar en lichaam wassen, iets waar ik ook extreem van geniet.

Daarna was het tijd om te wisselen van de zwarte wereld naar de chalet wereld.

In de Chalet wereld zette Meester mij na een lange denksessie vast tussen weer 2 palen, daar kon Meester mijn schouder ontzien voor meer plezier. Meester ging zich focussen op de opbouw van mijn kont blauw slaan en dat ik weer wat meer kon hebben. Meester heeft de grootste wens om met een zware/zwaardere zweep te kunnen slaan. Iets wat ik nu zeker nog niet kan handelen.

Af en toe hoorde ik de klikken van de camera tussen het slaan door. Iets waar ik super geil van wordt. Wetend dat Meester foto’s van mij maakt terwijl ik daar naakt & kwetsbaar sta. Eerst heeft Meester mijn kont warm geslagen met diverse zwepen, ik voelde de warmte en de zweetdruppels overal neer komen. Meester liet mij daarna omdraaien en zet mij met mijn gezicht Zijn kant op. Meester spreidde mijn benen, zette deze vast en ook mijn armen. Daarna plaatste Hij de fuck machine tegen mijn kut aan en liet deze Wand draaien tegen mijn clit. Dit gevoel was zo geil. Het bouwde langzaam op (al stond de stand hetzelfde) en toen Meester met een zweep op mijn tepels begon te slaan werd ik geiler dan ik al was. ik voelde mijn kutsappen langs mijn benen naar beneden lopen. Daarna legde Meester zijn handen om mijn keel en was ik de weg kwijt…. Dat gevoel is zo sensationeel, geil en volledig in de handen van mijn Meester. Daar leef ik voor. Toen Meester na de tweede keer zei dat ik mocht klaarkomen was er ook geen houden meer aan. Dankbaar dat ik vast zat want anders had ik zo in elkaar gezakt.

Hierna mocht ik even rusten. Dat werd een avond vol rust. Want ik was zo weg geraakt in slaap.

liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.