Een weekendje Gutshof

Zoals jullie mogelijk gezien hebben, was het een tijd lang stil op mijn verhaal. Soms is het schakelen tussen de dagelijkse gang van zaken en nog meer ons zelf kunnen zijn.

Een paar maanden geleden hadden wij al weekendje weg geboekt. Nu was het eindelijk zo ver. Na een paar uur rijden kwamen we aan in het SM Hotel. Voor de eerste nacht hadden we een kamer geboekt in de Zwarte Wereld.

De kamer zag er prachtig uit en de “speelruimte” was groot… teveel om in 1 dag te beleven. Een hoge stoel op een troon. Een vierkante kooi, materiaal om aan opgehangen te worden, een bank aka de strijkplank en een groot bed allemaal in de BDSM Stijl.

Mijn lichaam reageerde gelijk op alles en zoals gewoonlijk word ik dan stil. Zo ook nu, toen we de rond toer gehad hadden, kreeg ik de opdracht om me uit te kleden. Meester zetten me gelijk vast aan de stang die Hij zelf in hoogte kon verstellen. Nadat mijn armen de lucht in gingen en Meester mij had omgedraaid begon Hij de speeltjes die er beschikbaar waren uit te proberen op mij. Een zweep met paardenhaar en nog meer soorten zweepjes passeerde de revue. Voor mij voelde het alsof we van 0 naar 5000 gingen…. Mijn hoofd was het niet eens met mijn lichaam, ik moest zoeken naar de ontspanning die het normaal brengt ondanks dat mijn kut gelijk nat werd. De zwepen kon ik dan ook zeer slecht aan.  

Meester probeerde nog een ander meubel uit. Waarbij ik op mijn knieën moest zitten en naar voren moest leunen. Hoe geil het ook voelde om voorover gebeukt te liggen, was dit lichamelijk een lastige opgave. Meester probeerde het een en ander nog uit, maar dit meubel was niet de verhoging van ons avontuur.

Meester ging nog even door maar wist ook dat hij moest opbouwen. Meester was inmiddels ook goed geil geworden en nam me dus mee naar bed om hem klaar te pijpen. Iets wat ik graag doe.

Na dit geile avontuur ben ik diep in slaap gevallen.

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.