Fantasie

Het naleven van de regels gaat niet altijd zoals gewend. Vooral het kopje ondergoed kan ik nog wel is vergeten. Zo ook deze keer.

Meester waarschuwde mij maar ik bleef eigenwijs. Geschuurde benen zag ik niet zitten en vaak vind ik behaloze borsten onder kleding er raar uitzien. De vormen van een jurk of ander kledingstuk vallen dan weg. Al weet ik dat Meester wilt dat ik altijd toegankelijk ben.

Meester had daarom een passende straf verzonnen. Een pak slaag op een locatie van mijn fantasie├źn. In de eetzaal liet Hij mij uit kleden. In de fantasie is dat spannend maar in het echt is dat te spannend en eng. Met klamme handjes trok ik mijn kleding uit. Hij nam me mee naar een andere kamer en liet mij voor over bukken op de lange tafel. Ik hoorde dat Meester Zijn riem pakte en voelde de eerste slagen op mijn kont.

Meester sloeg hard en zonder genade. Had ik me aan de regels moeten houden. De stekende pijnen op mijn billen. Het snijdende gevoel van de randen van de riem. Tot Meester zo hard sloeg dat ik om stop moest smeken.

Me lesje heb ik wel geleerd op zijn minst om toestemming vragen om ondergoed te mogen dragen.

Eenmaal thuis stortte ik om in bed. Dit was intens, spannend en pijnlijk voor mijn kont.

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.