One Bar Prison

Meester droomde al een lange tijd van een One Bar Prison. Vorige week kwam Meester thuis “Ik heb een cadeautje in de auto liggen”. Meester liet me Zijn One Bar Prison zien. Het gaf me een spannend gevoel en een nat kutje. Zo vertrokken we op naar een leuke dag. Toen we in de middag thuis kwamen begon Meester de One Bar Prison op te zetten. De langer dat ik er naar keek de geiler ik werd. Maar ook de spanning liep op.

Omdat ik nog een straf te goed had van het warme weer en mijn uitbarsting omdat ik niet zo goed met warmte kan omgaan, vond Meester het een leuk idee mij neer te zetten op de One Bar Prison. Hij gaf me de kans om zelf een opzet stuk te kiezen. mijn keuze viel op een dunner opzet stuk, helaas was deze er niet op de demonteren. Dus werd het toch de dikke versie.

Meester liet me even spelen met het opzetstuk en liet hem in mij glijden. Daarna zet Hij me neer op de One Bar. Eerst met me benen gespreid daarna liet Hij mij mijn benen dichterbij elkaar zetten zodat de paal verder omhoog kon. Om de straf wat beter te maken zetten Meester mij met handboeien achter me rug vast om daarna mijn tepels te bewerken met tepelklemmen. Alleen zijn mijn tepels zo gevoelig en jeukerig geworden dat het opzetten niet vol te houden is. Hoe graag ik dat ook wil voor mijn Meester.

Inmiddels waren we al weer even verder, de geilheid liep langs me heen. Het was een straf maar ook weer een leuk speeltje. Het lange staan is eigenlijk de grootste straf, de pijn in me voeten van het staan, de pijn in me schouders en armen van de handboeien achter me rug. Het zweetdruppels die ik hier een daar voel, dat zijn de straf momenten voor mij. De One Bar heeft iets spannends, niks kunnen doen, op display gezet worden, zonder weg te kunnen.

Meester ging op zijn gemak douche en ontspannen en liet mij ruim een half uur in me eentje staan.

De fantasie├źn van aangeraakt worden door meerdere mensen terwijl ik niks kan doen komen hiermee ook naar boven drijven…

Meester heeft mij ook verzocht om een oproep aan jullie te doen. Meester wil mij ter beschikking stellen onder Zijn toezicht. Mocht er interesse zijn dan kan er contact opgenomen worden via eigenaar@hetverhaalvanc.nl …

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.