40 minuten

Een week of twee geleden had ik weer is straf verdient. Soms kan ik wat respectloos overkomen. Meester dreigde om Zijn elektrische stok te gebruiken, iets waar ik doodsbang voor ben.

Als ik langer dan de tijd op het briefje de tepelklemmen ophield en niet ging zeuren had ik me straf voldaan. Als ik eerder stop zou zeggen dan de tijd op het briefje dan zou Meester de stok gebruiken.

Meester gebruikte pincetvormige klemmen die Hij steeds strakker kon verstellen. Tijdens het uitvoeren van me straf was ik zo boos in mijn hoofd en had ik zo een pijn dat ik mezelf pijn ging doen om de pijn op me tepels te verbijten. De laatste tijd konden mijn tepels weinig verdragen. De pijn was zo heftig maar ik wist niet zeker of Meester een korte tijd had opgeschreven of een langere tijd omdat ik ooit 2 uur lang tepelklemmen heb opgehad.

Dus ik hield vol… 5 minuten.. Meester die ondertussen even me tepels bewerkt… Meester riep 10 minuten voorbij en ik bleef maar verbijten alles om die stroomstoot te voorkomen. Het briefje lag brandend voor me ogen maar zien kon ik de tijd niet. Langzaam ging de tijd voorbij, met elke minuut werd de pijn in me tepels erger en zo ook de pijn van mijn nagels in mijn hand. Het zweet brak me uit iets waar ik extreem veel moeite mee heb. Behalve de pijn voelde ik me nu ook vies en geïrriteerd.. 20 minuten werden er 30 en nog durfde ik geen stop te zeggen. Echter had Meester na 40 minuten straf besloten het te eindigen. Hij had een korte straf bedacht.

Normaal mag ik even bijkomen in mijn eigen cocon maar ik moest Meester nu gelijk klaar laten komen. Daarna ben ik mijn eigen wereld ingedoken.

De straf had maar 5 seconden hoeven duren..

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.