Corona & training

De voordelen van corona zijn nu toch wel dat Meester meer tijd heeft om mij strenger te houden. De afgelopen avonden heeft Meester mijn kont aardig onder handen genomen.

Het begon hangend aan een touw, me armen vast aan de nieuwe halsband die lijkt op die van o. Iets waar Meester naar verlangt en iets waar ik van bem gaan dromen en fantaseren. De halsband valt mooi maar heeft ook scherpe randen die bepaalde houdingen erg lastig maken. Meester haalde het rietje, de vlogger en de zweep erbij op onze eerste avond. De pijnen waren intens en heftig. In de nacht voelde ik alles. Het betreurende gevoel dat ik de dag erna niks voelde met zitten prikkelt me. Stiekem happy dat Meester de signalen snel opving.

Kort daarna kreeg ik een nieuwe lading. Wederom veel pijn op het moment en een heerlijke sensatie in de nacht. Overdag voelde ik het enkel als Meester in mijn kont kneep, mijn kont kneed of er op sloeg. Wederom was ik zo blij als wat toen Hij opnieuw de tijd ervoor nam om mijn kont te bewerken. Langzaam begint de pijn ook overdag bij me te blijven.

Benieuwd wat de aankomende dagen en weken brengt

Liefs,
c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.