De Speelkelder

Na een lange tijd had Meester weer afgesproken met de andere Meester en zijn slavin. Al die tijd naar de afspraak toe worstelde ik met mijn diepste gevoelens. Het is normaal dat een Meester gebruik maakt van een andere slavin en dat Hij mij uitleent aan de andere Meester. Daar zit nu net mijn dilemma. Op de een of andere manier blokkeer ik, word ik bang als er een andere slavin bij komt. Terwijl ik aan de andere kant niets liever doe dan zo leven.

Zo ook deze keer… de dagen ervoor blokkeerde ik dus wederom en op de dag zelf werd ik paniekerig om wat zou komen. Meester las mij als een boek en heeft toen in overleg met de andere Meester besloten om mij niet in paniek te krijgen en me te laten ontspannen. Dank U Meester en ook bedankt andere Meester, voor jullie begrip.

De weg naar de locatie was als een soort opluchting. Eenmaal op de locatie kregen we een kleine rondleiding waarna snel de kleding uit ging of minder kleding stukken werd. Meester zette mij vast aan de muur. Hij begon me op te warmen door een paar slagen op me kont en me lichaam. Daarna draaide Hij mij om tepels te willen bewerken. Deze keer lijk ik wel een klagende slavin maar ik liep al weken met jeukende tepels… iets wat niet weg zakt(e). De jeuk werd erger waardoor ook de situatie in me hoofd. Toen de andere slavin tegen mij aangezet werd en de tepel klemmen wederom te voorschijn kwamen werd me hoofd onrustiger en onrustiger.. Zeker met de polsboeien die diep in me polsen sneden en bij elke beweging strakker gingen zitten.

Soms heb ik een gevecht tussen mijn hoofd en mijn lichaam. Waar mijn lichaam geniet en meer vraagt ontploft mijn hoofd omdat de twee niet samen komen. Zo ook toen me tepels weer getest werden. Waar op ik helemaal in de bres schiet. Waar van ik net zo hard weer schrik. Dankbaar ben ik dat de andere Meester en Zijn slavin zo begripvol zijn. Dat Zijn slavin mij net zo goed kan aanvoelen. Bovenal dat ik een Meester heb die geen beul is maar een realistische Meester die weet waar de grenzen liggen en waar te stoppen en waar Hij over heen kon.

Toen mijn explosie er uit was, ik tijd voor mezelf kreeg om even terug te komen gleden hoofd en lichaam wel samen. De Meesters legde ons op ons buik op en een verhoogd zitje waar we letterlijk met de roe kregen.

De sensatie van de pijn in het lichaam was lekker maar ook pijnlijk… De pijn werd op diverse manieren toegediend.

Na een volle avond reden we terug naar huis. Waarna ik mijn Meester hartelijk dankte voor de avond door Hem een geweldig orgasme te geven.

liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.