Zo een dag…

Zo een dag waar je geen zin hebt om iets te doen. Zo een dag waar je gewoon is wilt liggen en ontspannen. Geen zin in seks, geen zin om te plezieren, geen zin om dan ook maar iets te doen. Maar toch heeft mijn drang om onderdanig te zijn de overhand.

Zo ook vandaag. ik lig op bed bij mijn Meester. Voel de geiligheid door Zijn lichaam stromen en weet dat ik er niet onder uit kom. Dit ritueel is heel belangrijk voor mijn Meester. ik speel met Zijn pik terwijl ik eigenlijk niks wil doen. Voel me schuldig dat ik zo denk, maar toch doe ik me best om Hem te plezieren.

Hij verzoekt me Hem te rimmen, iets wat ik lang niet heb gedaan. Ergens voel ik een soort vernedering. Toch doe ik het want de straf tegen over niet mijn best doen zijn 10 voetslagen. Normaal geniet ik intens van dit soort momenten nu geniet ik van het feit dat Meester geniet maar heb ik nog steeds geen zin. Ondanks geen zin doe ik het nog steeds… Mijn onderdanigheid groeit met de dag.

Ook naar het hoogte punt toe werken valt me zwaar vandaag. Maar toch doe ik het. Met alle spierpijn in mijn eigen lichaam, met alle pijntjes die ik voel. Met de ik doe het wel maar ja van mij hoeft het niet perse mode doe ik toch me best want straf krijgen wil ik echt niet. Het enige dat belangrijk is, is dat Meester trots is op me. Dat Hij ziet dat ik hem altijd plezier of ik zin heb of niet.

Vandaag was zo een dag….

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.