Terug het pad op

Terug het gareel in. Vakanties leveren ook hier losse momenten op. De laatste tijd merkte Meester dat ik snel geprikkeld ben. Snel afgeleid ben en Meester vond het tijd om mij weer te laten realiseren hoe ons leven in elkaar zit. Hoe ik daar soms ook tegen op kan kijken kan, wordt ik daar ook weer heel rustig van.

Om meer richting te geven aan ons leven zetten we een eind tijd neer dat is het moment waarop ik volledig beschikbaar ben voor mijn Meester.

Zo was er een paar dagen geleden een dag waarop ik de opdracht kreeg; kleed je uit en ga zitten op de stoel. Netjes in de posities. Ondanks dat ik de posities wel geleerd had, was ik zo ook weer een beetje vergeten door de drukte van de vakanties. Diep gravend nam ik plaats en gelukkig ging dat goed. Echter zijn mijn tepels momenteel extreem gevoelig dus toen Meester de klemmen erop zetten was ik gelijk gepikeerd. De pijn is onuitstaanbaar. Meester paste het iets wat aan maar liet ze er gewoon op zitten. Met mijn haar los op de stoel, benen gespreid en toegankelijk zat ik daar met de klemmen op mijn tepels.

Daarna zetten Meester mij op mijn knieën om Meester een goede pijpbeurt te geven terwijl Hij speelde met de ketting van de tepelklemmen. Hiermee verging ik van de pijn maar wou en zou niet opgeven.

In de week erop volgend legde Meester mij op het bed, gespreid met benen en armen wijd op mijn buik. Meester wou Zijn nieuwe speeltje uit proberen. Een elektra setje op, in en rond me anus. Dit was extreem gevoelig, soms prettig en soms extreem onprettig. Daarnaast vond Meester het tijd voor een goed pak slaag om mij er aan te laten herinneren dat ik Zijn slavin ben en dat ik er ben om Hem te dienen. Meester vond dat ik de laatste tijd niet zo goed me best doe in de ochtend omdat ik niet wakker kan worden. Hem in de ochtend niet behaag zoals Hij van mij verlangt.

Gelukkig mag ik elke dag in mijn Meester Zijn armen slapen waar ik me het veiligst en prettigst voel. Soms krijg ik dan de opdracht met mijzelf te spelen zoals laatst, iets wat uniek is. Toen ik op gegeild was mocht ik boven op mijn Meester zijn pik zitten en gleed ik er over heen. Langzaam en lange halen. Iets waar me Meester van geniet. Hij dwong me verder te spelen met mijzelf en gaf me een kort maar lekker orgasme. Dank U Meester.

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.