Meesters wil is wet

De afgelopen weken heeft Meester mij een en ander commando laten uitvoeren en laten mee maken. De ene ging makkelijker dan de ander. Het Commando mooi zitten is nog niet eens zo slecht voor mij, niet alleen omdat het mooier oogt maar ook omdat ik er beter door ga zitten.

Het commando Bukken daarin tegen is een levende hel. Hierbij ben ik me bewust van alle pijntjes die mijn lichaam verdraagt, van me knieën tot me buik. Dit commando staat niet als favoriet op mijn lijst.

Liggen en slapen in de slaap positie gaan prima. Goede training voor mijn buikspieren is het commando liggen wel. Zeker met de benen omhoog klaar liggen om genomen te worden.

Het commando oprekken was nieuw voor me, toen Meester deze met mij ging oefenen voelde ik een schaamte over me heen komen. Hoe langer Hij naar me keek, hoe onzekerder ik werd over mezelf terwijl ik daar naakt, op een stoel in het midden van de kamer zat in het felle licht. Toen de plug daarna ook nog is stekend in mijn lichaam ging en ik door deze houding mijn spieren totaal niet kon ontspannen, trok ik het niet meer. Door de hele situatie weigerde ik toen nog een keer te proberen. Dit resulteerde in straf. Alleen blokkeerde toen mijn hersenen ook nog is een keer en kreeg ik dubbel straf omdat ik alle commando’s kwijt was.

Voor het eerst werd ik woedend, van binnen kookte ik maar de belangrijkste belofte is accepteren en ondergaan van straf, dat deed ik dus ook. Maar niet van harte.

De dagen erna verliepen rustiger, tot een paar dagen terug. Meester hielp mij met het uitzoeken van me garderobe. Het leren van een nieuw soort orgasme op basis van pijn. Van de week trainde Meester mijn tepels en die zijn nu extreem gevoelig. Ook neemt Meester nu meer besluiten in mijn leven over wat ik aan heb, wat ik doe, waar ik heen ga en of ik mag en/of hoe laat ik thuis ben. De sturing vind ik prettig maar soms ook wel spannend. Heel soms baal ik er ook wel van ondanks dat ik er zelf om vroeg, hier in zit nog wel een stuk koppigheid. Vooral omdat ik altijd alles zelf deed en mijn eigen pad bewandelde, en dat verlangens soms best eng kunnen zijn.

Liefs,
c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.