Commando’s

Net als elk huisdier wordt het tijd voor mijn eigendom om basiscommando’s te leren. Ze krijgt deze regels via haar website, ‘www.hetverhaalvanc.nl’. Mijn eigendom krijgt twee weken om de commando’s te leren en te oefenen. Daarna twee weken waarin een fout niet afgestraft wordt maar daarna wordt ze bij elke fout bij het uitvoeren van haar commando’s gestraft. We beginnen met een aantal basiscommando’s en deze zullen later aangevuld, aangepast en uitgebreid worden.

Vooraf; sommige commando’s zullen in de praktijk mogelijk anders uitpakken. Veelal door lichamelijke ongemakkelijkheid. Ik wil deze om privacy redenen niet (om)beschrijven.

Een commando dat jullie gaan missen is er eentje over de ‘uitgangspositie’. Aangezien we niet ‘spelen’ maar dit deze levensstijl embedded hebben in ons leven ‘spelen’ wij nooit. Daarbij vind ik ‘spelen’ een vreemd woord, klinkt als nep.

Mooi zitten

Rechtop zitten met een rechte rug, benen naast elkaar en een stukje uit elkaar (afstand ga ik later bepalen en hier vermelden). Hoofd recht vooruit en naar beneden gericht. De rug mag de rugleuning van de betreffende stoel of bank niet raken. Als ‘c’ een jurk en/of rok aan heeft gaat ze niet op haar jurk en/of rok zitten maar haar blote kont moet direct de stoel of bank aanraken. Dit commando kan aangevuld worden met het woord ‘naakt’ dat geen extra uitleg nodig zal hebben.

Af

Op een opgegeven plek op de grond zitten. Vaak zal dit aan mijn of van een andere Dominant haar of zijn voeten zijn. Dit commando kan, net als ‘mooi zitten’ aangevuld worden met het woord naakt.

Liggen

Dit kan een bed of andere aangewezen plek zijn. ‘c’ gaat naakt op haar rug liggen. Benen uit elkaar, knieën opgetrokken en haar voeten in de lucht. Ogen dicht en afwachten. Afwachten om genomen te worden. Een persoonlijke aanvulling; ‘c’ heeft van mij geleerd stil te blijven liggen en geen geluid te maken als ze gebruikt/genomen word.

Straf positie

Naakt staand met de handen in de nek. Benen, zover als mogelijk, uit elkaar. Ogen dicht. Wachten om gestraft, meestal geslagen, te worden. In de meeste gevallen zal dit met een vlogger, zweep of mijn riem zijn. Zwaardere straffen gebeuren vastgebonden en met zwaardere middelen als een b.v. een rietje.

Slaap positie

Door de tijd heen hebben we onze manier van slapen gecreëerd. Op haar linker zij, lager als mij. Om deze manier kan ik tegen haar aankruipen en stevig vasthouden. Ze gaat slapen en word wakker wanneer ik of een andere Dominant dat voor haar bepaald.

Bukken

‘c’ heeft de eigenschap dat ze van dominantie zeer nat word. Dit wil ik graag tonen aan andere. Daarom het commando’s om het onderlichaam te ontbloten. Benen uit elkaar en te bukken. Zodat haar nattigheid gecontroleerd kan worden. Vaak zal dit eenvoudig zichtbaar zijn.

Knieën

Een positie die ‘c’ bijna niet kan en niet lang volhoudt is op haar knieën zitten. Ik vind dat altijd een leuk straf zeker met ongekookte rijs op de grond. Zeer pijnlijk. Zoals ik vaker tegen ‘c’ zeg; ik ben een Meester en geen beul. Ik schrijf dit op maar zal het waarschijnlijk nooit gebruiken.

Oprekken

‘c’ moet een aangewezen ‘buttplug’ indoen en daarna het commando ‘mooi zitten’ of de ‘naakt mooi zitten’ uitvoeren. Voor ‘c’ is dit nieuw als ze de eerste keer dit concept zal lezen.

De komende tijd zal ‘c’ verslag doen van haar belevingen en ervaringen met haar nieuwe commando’s. Als jullie opmerkingen en/of aanvullingen hebben op deze eerste set regels stuur een email naar eigenaar@hetverhaalvanc.nl. Als er een leuk commando binnenkomt zie je het misschien terug in ‘c’ belevingen op www.hetverhaalvanc.nl. Alle reactie op de site, email of onze advertenties op andere sites worden met discretie behandeld. Wij delen onze levenswijze alleen zeer selectief met gelijkgezinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.