Verwend door Meester

We kwamen thuis. Meester was net in gedachte verzonken geweest en had die glimlach van een geheim op Zijn gezicht. Hij beviel me naar bed te gaan maar te wachten tot Hij er ook was. Zoals gewoonlijk werd ik nerveus van Zijn blik. Wat zal Hij nu wensen ging er door me heen.

Hij pakte me voet vast en begon deze te strelen en te masseren. Een glimlach kwam op me gezicht en me ogen tranende van geluk. Mijn Meester weet ik wat ik nodig heb.. Hij streelde mijn benen en schoof tussen me benen waar Hij zacht me kutje beroerde. Inmiddels was ik al weer nat. Meester schoof hoger en stak zijn pik in me kut en bewoog tot Hij klaar kwam in me.

Liefs,
c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.