De studio

Vandaag was het weer tijd voor een leuke avond. Na een rit van ruim een uur kwamen aan bij een leuke studio. Het andere stel was er ook bij. Een beetje zenuwachtig voor weer een nieuw avontuur, geen idee waar we exact zouden uit komen, liepen we een mooie studio in. Na een glasje water en even wat basis ontspanning, kregen wij (de andere slavin en ik) al snel de opdracht om ons uit te kleden. In de ontspan ruimte hing aan het plafond een armspreider die vast getakeld was. Nadat mijn blinddoek op ging, werden mijn armen gespreid en vast gezet aan de spreider. Achter me voelde ik dat de andere slavin met haar arm aan mijn lichaam werd vast gezet. Elke keer geniet ik weer van haar lichaam tegen me aan.

Eenmaal tegen elkaar aan werden onze beide voorkanten bewerkt, de tepels, de borsten. Daarna werden we met onze borsten tegen elkaar aangezet. Meester was erg aan het genieten van het uitzicht, ik voelde Zijn ogen staren en prikken, zelfs met een blinddoek op voel ik nog Zijn blik. In het begin kostte het mij veel energie om te accepteren dat Meester zowel mij als een ander bewerkte, ik merk dat ik dat steeds beter kan los laten en er zelfs van kan genieten. ik voelde diverse zwepen en slagen op mijn lichaam aan komen, soms voelt het alsof je een ontspannen rugmassage krijgt, de pijn is de euforie die los komt. Na een stress periode kon ik me dan ook overgeven en genieten. We mochten elkaar zoenen en ik moest haar bewerken met een speeltje terwijl zij de met de cane geslagen werd. Als je vast staat en niks kan is dat vrij onhandig. Daarna werden we beide tegelijk bewerkt met de cane terwijl wij elkaar zoenden.

We werden los gemaakt, de blinddoeken gingen af. Het was tijd om de rest van speeltjes uit de studio uit te proberen. ik hoorde hoe de slavin werd gepijnigd. Geen idee met wat. Maar Meester vond het leuk om het ook bij mij uit te proberen. ik kreeg een strapless BH met prikpuntjes aan die me tepels en borsten moeten prikkelen. Helaas is mijn huid niet zo geschikt en kreeg ik een enorme reactie op mijn lichaam. Hiermee waren mijn tepels en mijn borsten tijdelijk niet meer bruikbaar ivm extreme jeuk. Terwijl de andere Meester met zijn slavin bezig was, legde Meester mij neer op de tafel/kooi. Boven op met mijn benen wijd en Hij pakte de massagewand. Hiermee werkte Meester mij in korte tijd naar een heftig orgasme. De hele avond speelde in mijn hoofd dat Meester mij mogelijk liet neuken door de andere Meester en andersom. 100% ontspannen lukte af en toe niet helemaal. Na mijn heftige orgasme die ik mocht hebben van Meester, mocht ik even bijkomen. Meester liet me toe kijken hoe de andere slavin aan de muur werd vast gezet en hoe ze bewerkt werd door haar Meester.

Daarna kwam het moment dat beide Meester toe waren aan een geweldige pijpbeurt. Dit zou mijn eerste ervaring zijn dat mijn Meester door een andere slavin gepijpt werd (al dan niet in mijn bijzijn). Terwijl ik Meester pijpte merkte ik mijn onrust, die steeg en steeg. Toen ik moest schuiven naar de andere Meester voelde ik een soort van jaloezie naar de ander. Ondanks alles wou ik me best doen, me Meester trots maken dus ik gaf me over aan het gevoel en pijpte de ander Meester. Toch kon me hoofd het niet los laten, mijn hoofd/gedachtes waren sterker dan mijn wens om een goede slavin te zijn. Terwijl ik de andere Meester pijpte was is gespitst op de geluiden van mijn Meester. Zolang Hij maar geen orgasme krijgt, is het goed… echode door mijn hoofd. Die knoppen en die stemmen kon ik maar niet uit krijgen. Toen ik Meester zijn ademhaling hoorde versnellen en de geluiden hoorde die ik eerder niet hoorde nam mijn angst toe. De stemmen werden feller. Tot ik Meester iets hoorde vragen over orgasmes/klaarkomen. De stemmen wonnen van mij.

Nog nooit in onze tijd samen heb ik stop geroept tot vandaag. Vaag kan ik me herinneren dat ik riep stop dit kan ik niet, me omdraaide en een schuilplek zocht voor de schaamte waarin ik me bevond. Uit schaamte naar de andere Meester en slavin en naar mijn Meester krop ik terug in me schulp. Mijn hoofd barstte. Meester was mij aan ‘t testen maar voor mijn gevoel brak ik de avond af, alweer… Het gevoel van jaloezie haat ik, het is onterecht en slaat nergens op maar probeer dat mijn hoofd uit te leggen. Ondanks dat ik baal van het einde ben ik blij dat ik dit met deze mensen om me heen had. Ondanks me schaamte hebben ze alle begrip getoont, iets waar ik veel banger voor was. Heel even voelde ik me als dat kleine verdrietige meisje in de hoek die geen raadt met zichzelf wist. Ook wetende dat Meester er niet van houdt als ze wegloopt maar uit schaamte niet wist wat ze moest doen. Schaamte omdat ik weet hoe Meester in deze wedstrijd staat en hoe ik er van baal dat ik nou net dat laatste beetje zo moeilijk kan accepteren/geven.

Meester, Meneer en slavin, bedankt voor de mooie avond en bedankt voor jullie begrip. Dit laatste stuk zal nog wel een struggle blijven waar ik in wil en moet groeien maar waar ik nog heel veel moeite mee heb.

Lieve andere slavinnen als jullie dit lezen, en hier ook mee dealen zou ik graag in contact komen om er beter mee om te kunnen leren gaan. Met toestemming van mijn Meester mag je mailen op eigendomc@gmail.com

Liefs,

c

4 gedachtes over “De studio”

  1. Hallo, ik vraag me af of je dan jalours bent als je meester in een ander klaarkomt terwijl je zelf ook wordt bezig gehouden of dat je dan gewoon controle wilt uitoefenen omdat je onzeker in de situatie bent/voelt. In cuckold situaties wordt gewerkt met jaloezie en werkt het spanning/geilheid verhogend, stimulerend. Jalours is toch dat je graag dat wil wat die ander heeft. Dus wil je dan degene zijn die klaarkomt en ben je jalours op je meester die geniet of ben je jalours omdat die andere dame dat genot aan je meester geeft of de aandacht krijgt van je meester. Dat alles zijn toch andere gevoelens dan dat je onzeker en dus schaamte of verlegen voelt en angst voelt opkomen of snap ik iets nu niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.