Anaal plezier

Het was zo een dag. Meester kwam in de avond thuis, terwijl ik me nog aan het verzorgen was. Eenmaal geschoren en opgefrist kwam ik naar Hem toe in 1 kledingstuk, hoge hakken, haar los en mijn halsband om. Meester keek tevreden, ik weet dat ik moet opletten om Hem niet automatisch in Zijn ogen aan te kijken maar ik wordt altijd giechelig als Hij naar me staart.

Terwijl ik ons eten stond klaar te maken, voelde ik regelmatig de handen van Meester over mijn heen gaan. Ondertussen werd ik natter en natter. Mijn hoofd was er echter niet altijd helemaal bij. Hoofd en lichaam blijken goed te kunnen verschillen.

Na het eten nam Meester me mee naar de kamer, Hij legde me op me buik met me armen gespreid. Armen en benen werden gespreid en vast gelegd. Zodat ik niet kon bewegen en Meester me kon bewerken. Hij gebruikte Zijn handen, de riem en de flogger. Hij raakte me heftig, me lichaam was ook nat maar mijn hoofd was er niet bij. De steken van de pijn voelde me lichaam maar geil worden van gedachtes bleef steken. Gelukkig kent Meester mij goed en weet hoe Hij mij anders kan laten voelen. Dat deed Hij ook. Na een lange tijd gingen mijn gedachtes ook mee in plaats van alleen mijn lichaam.

Meester liet me vast liggen en besloot mij anaal te bewerken, eerst een klein speeltje in me kont. Daarna een paar tikken op me kont die extra gevoelig waren, mijn geilheid begon te stijgen. Het was heerlijk. Meester ging groter, ik voelde een andere maat in mij schuiven. De intensiteit werd heftiger en lekkerder. Soms fantaseer ik dat ik de plugs langer draag en heel erg geil word waardoor ik onderdaniger wordt. Groter, meer en vaak anaal… Dromen … Toen ik dacht dat Meester klaar was wou Hij nog groter gaan, ik wist niet of het ging werken maar proberen wou ik zeker. Meester duwde de grootste plug in me kont die wij in de collectie hebben. Het was een intens gevoel, het liefst had ik de plug nog wat ingehouden maar door de grote werd de intensiteit ook pijnlijker.

Na een intens gevoel en heftig orgasme, bleef ik wel een beetje hangen in het orgasme maar was het tijd om mijn Meester te behagen. Tijd voor Zijn orgasme.

liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.