Een streng maar happy 2019

De laatste keer eindigde ik over mijn ervaring met de andere Meester en zijn slavin. Hoe dit een effect zou hebben voor de vervolg dagen. Meester kwam thuis met mij en was nog super geil van onze ervaring.

Dus Hij besloot om mij de avond te laten afmaken met een geil einde. Boven op Zijn pik rijdend terwijl Hij mijn tepels stevig bewerkt. De pijn was zo geil. ik bewoog mijn kut over de pik van me Meester en voelde Hem dieper en dieper in me tot ik Zijn zaad in met kut voelde spuiten.

Tijdens onze vaste avondjes speelde Meester met me op manieren die ik niet had verwacht. Hij bewerkte me clitoris met een Hitachi terwijl er een G-Spot speeltje in me kut verdween… Het enige dat ik kon was het uitschreeuwen van genot en voor de eerste keer zelfs janken van genot. De tranen biggelde over mijn wangen.

Ook mocht ik intens genieten van Zijn pik in me kont.

Toch kon ik niet altijd op 100% presteren in 2018. Niet dat het erg is als ik het maar aangeef, ik schepte echter andere verwachtingen en dat resulteerde in een eind straf voor 2018 uitgevoerd op 1 januari.

Meester had rijst gekocht en legde dit op de grond. Hij liet me met me volle gewicht op mijn knieën zitten boven op de rijstkorrels. Vijf seconde leek veel langer en de pijn was verschrikkelijk. Me knieën Brande de hele dag door.

Na een lange dag gingen we nog even op pad. Met mijn halsband om zat ik in de auto. Meester dolde wat over tepel klemmen en twijfelde of ik het zou volhouden. Meester wou er van af zien maar heeft ze toch mee gepakt. Met nog een uur op de teller naar de plaats van bestemming gingen de klemmen op me tepels terwijl we naast een vrachtwagen stonden, geil idee. De pijn was even super intens, zette zich om in geiligheid en werd hoe langer intenser en pijnlijker. Elke hobbel voelde ik, de pijn scheuten waren heftig. De ene kant wou ik ze er af rukken maar aan de andere kant wou ik niet opgeven. Na een uur en 3 extra minuten waren we er eindelijk alleen de klemmen bleven op. Na een heftig staand orgasme trok Meester de klemmen af.

De pijn heeft er toe geleid dat ik langzaam aan klaar kan komen op pijn.

Dank u Meester

Een gedachte over “Een streng maar happy 2019”

  1. voor u en u mester een mooi 20019 toewenst en ik hoop mooie verhalen te zien
    van u en u mester
    met vriendrijken groet meter p &en zijn sub

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.