Kan ik het of niet?

Vrij vroeg wist ik al wat ik nodig had. Met vriendjes had ik nooit genoeg aan de liefdevolle sex, ik zocht altijd dat beetje meer. Met huis, tuin en keukenraad kom je een eind op weg. Maar de echte sturing van een man die me dat kon geven ontbrak.

Terugkijkend op mijn eerste periode met mijn Meester realiseer ik mij hoe gelukkig ik ben als zijn eigendom. Hoe ik Zijn sturing nodig heb, hoe Hij mij heeft ontplooit, hoe Hij mij laten voelen…

Het was tijd om de andere Meester en zijn slavin weer te zien. Zo zenuwachtig ik de vorige keer was, kwam dat deze keer pas een paar uur van te voren. Me hoofd maakte overuren… wat gaan Ze doen? Kan ik het aan? Hoe haal ik het beste uit mezelf zodat Meester trots is op me? En ook de sterke verlangens om de andere slavin weer te zien en vooral haar te voelen. Haar heerlijke strelingen en aanrakingen van de vorige keer komen vaak terug op mijn netvlies.

De uren voor de afspraak ben ik wat in mezelf gekeerd. Meester geeft mij gelukkig de ruimte om even op mezelf te zijn.

Onderweg werden de zenuwen iets minder maar eenmaal voor de deur laaide ze weer sterk op. Gelukkig na een relaxte begroeting zakte het ergste weg. We gingen naar de speelkamer, daar waren de Meesters net in een speelgoedwinkel. Er werden mij wat enkelboeien en polsboeien aangepast. Daar stond ik dus op mijn hakken, naakt met alle boeien om. Er werd een blinddoek opgezet en ik voelde hoe er van die sticks op mijn tepels werden gezet. Ook hoorde ik hoe de klemmen bij de andere slavin werden geplaatst en wat voor geluid dat opleverde, al weet ik mij eigen plezier toch vind ik het erg te horen hoe ze ervan kreunt alsof de pijn letterlijk uit haar vloeit. Meneer zetten zijn slavin tegen mijn tepels aan en liet haar mijn tepels bewerken.

Dat zelfde liet Hij mij vervolgens bij haar doen. Hij fluisterde in mijn oren dat Hij van huilende meisjes houdt en dwong mij haar te bijten. Mijn angst voor straf is zo groot en mijn wil om te dienen zo groot dat ik daar maar aan toegaf. Ik hoorde haar kronkelen, mijn tepels zouden dezelfde bewerking krijgen.

Hij legde haar neer, nog steeds geblinddoekt op een super mooi bdsm bed, groot en stevig. Daar lag ze, ze haalde de blinddoek bij mij af en de Meesters lieten mij voelen hoe nat ze was en ze lieten mij zien hoeveel pijn ze kon hebben door middel van elektro schokken. Wederom weet ik hoe lekker het kan zijn en toch wou ik niet dat ze pijn had.

Toen kreeg ik de opdracht het bij haar te doen. Onder toeziend oog van beide Meester had ik geen keuze al voelde ik me ongemakkelijk en vond ik het echt niet leuk om te doen.

Daarna mocht zij het bij mij doen. ze wist wat ze deed en het voelde fijn door haar bewerkt te worden.

Meester wou dat ik haar ging slaan, iets waar ik intens tegen op zag. Geen idee wat ik moet doen, ging idee waarom. Waarom moet ik iemand slaan, dat is tegen mijn natuur in. Ze zetten haar vast tegen de balken van het bed, Meneer gaf mij een vlogger in me hand en ik brak in huilen uit. Ik vond dit echt verschrikkelijk… het slaan van een andere vrouw (of man) is niet aan mij besteed… Meester zag ook direct me angst en wist dat verder pushen een ander effect zou hebben. Hij liet me stoppen.

De avond eindigde super gezellig en ik vond het jammer dat we weer gingen ondanks de zenuwen van te voren. Gelukkig was het nog niet over voor me. De hele belevenis had een effect op de vervolg dagen.

Liefs, c

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.