Explosie

Wat een heerlijke rustig avond samen, ik zit op de grond naast me Meester. Op te warmen van de koude buiten lucht. Langzaam neem ik de voeten van mijn Meester vast en doe Zijn schoenen netjes uit, langzaam ook Zijn sokken. Daarna begin ik Zijn voeten te masseren en te verwennen. Iets waar ik me uren mee kan bezig houden. Na een lange tijd masseren en verwennen krijg ik de neiging zijn voeten te kussen en te aanbidden en laat me dan ook helemaal gaan.

Wat gaat Hij doen, wat zijn Zijn verlangens vanavond.. dat spookte door me hoofd toen ik de opdracht kreeg om op het kleed op me handen en knieën te gaan zitten en te wachten tot Meester kwam.

De koude lucht raakte me lichaam aan en gaf me de rillingen. Kou is een onderdeel die ik elke dag weer haat. Al weet ik dat mijn Meester gek is op de kou en vooral op mijn koude geile lichaam met een warm geslagen kont. Toch hoop ik dat Hij me kont vanavond spaart…

ik hoor de stappen om me heen, ik hoor toch de vlogger en voel de eerste klap stevig op me kont neer komen. De ene slaag naar de andere, de ene harder dan de ander, aan de rand van me kont, net onder me kont naar het randje van me benen. Deze keer kan ik de pijn minder verdragen en kreun dan ook hard van de pijn. Meestal kan ik lang stil zijn maar vandaag allerminst.

Hoe denk je er over om andersom te gaan liggen hoor ik Meester vragen? Geen idee Meester. Me armen gingen de lucht in terwijl ik op mijn rug lag, en even later ook beide benen, daar lag ik dan wijdbeens.

Geil was het zeker, maar ook heel pijnlijk. De banden om me enkels sneden in me enkels, me benen kon ik door de intense pijn niet ontspannen. Lenig voelde ik me zeker niet, hulpeloos ja… nog hulpelozer dan hulpeloos, nog vernederde dan gespreid staan. Daar lag ik dan, ik voelde dat Meester me tepels stijf maakte en er klemmen op zetten. De pijn van klemmen voelde ik amper door de pijn in me benen. ik hoorde het nieuwe speeltje weer, de mini-Hitachi, Meester bracht de kop van de Hitachi naar me kutje en zetten deze snel op me clit tegelijkertijd bracht Hij een vinger naar binnen. ik herinner me niet hoe nat ik was, hoe geil ik was want het stroomde, de controle over me kutje was ik kwijt. Na dat Meester intens met me kut speelde, vroeg ik om toestemming om te komen, die kreeg ik niet… De woorden schoten door me hoofd, ik deed me best om alles tegen te houden, tot ik echt niet meer kon.

het gevoel alsof ik in de touwen hing, schreeuwend en zelfs smekend om te stoppen.. ik kon niet meer klaarkomen.. me hele kut schreeuwde het uit. Me hoofd was leeg, me lichaam was op… een Dank U Meester, kreeg ik met moeite door de leegheid uit me lippen geperst. ik hijgde na en probeerde me lichaam onder controle te krijgen, het lichaam dat door bleef sudderen en sputteren…

Meester was echter nog niet klaar met me. Hij gaf me een paar minuten om bij te komen. Hij trok te klemmen van me tepels, die pijn voelde ik nu intenser dan eerst, Hij maakte me benen los en die begonnen na te schokken.

Daarna pakte Hij de Hitachi opnieuw op en plaatste het terug bij mijn kut. Zijn vinger voelde ik weer naar binnen glijden en meteen was ik terug bij het gevoel naar een orgasme.. daarna ben ik de weg kwijt geraakt, ik voelde dat me armen losse kwamen maar ik was alle energie kwijt en voelde me armen levenloos naast me neer ploffen.

Meester, bedankt voor deze mooie avond.

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.