Zomaar een avond

Gezellig een hapje eten, daarna in bad en je klaar maken voor de avond. Dat was de opdracht van deze week. Terwijl ik in bad zat was ik me langzaam en zeker aan het omschakelen naar de plezier van de avond, Meester hoorde ik diverse malen door het huis heen lopen.

Tegen het einde van mijn bad, kreeg ik de opdracht om naakt naar de kamer te gaan en te gaan zitten op het kleed. De kamer had een warme sexy en stijlvolle verlichting.

Rustig nam ik plaats op het kleed in het midden van de kamer. Meester ging voor me zitten op de stoel en liet me rustig op gang komen. Eerst Zijn voeten masseren en strelen. Daarna zijn benen.

Hij liet me opstaan en zetten mij handen en vast aan twee touwen gespreid. Daar stond ik dan hulpeloos en overgeleverd. De spanning van wat komen ging stroomde door mijn lichaam, mijn lichaam gaf gelijk de geilheid al toe door mijn druppelende kutje. Verborgen houden hoe mijn lichaam zich voelt is niet mogelijk. Meester merkte dit ook meteen op en pakte de vlogger waarmee Hij mijn kont mooi warm sloeg. Daarna pakt Hij het nieuwe speeltje.

Hij stond voor me en merkte al snel dat ik gek werd van het speeltje. Het was zelfs zo lastig dat ik moeite moest doen niet klaar te komen, iets wat niet veel scheelde. Echter mijn angst voor straf voor ongehoorzaamheid is zo groot dat ik me best doe dit zo veel mogelijk te vermijden.

Meester stopte met het speeltje en pakte de tepelklemmen, deze kwamen snel pijnlijk op me tepels. Terwijl Hij deze op me tepels had, kreeg ik wederom een sessie met de vlogger. De pijn in me tepels nam wat af, dus Meester experimenteerde met wat gewichtjes. Eerst een en toen twee, me linker tepel stond in vuur en vlam. Wat een heftig en pijnlijk gevoel.

Na dat ik nog meer slaag had geïncasseerd sommeerde Meester me echter toch klaar te komen. Dus toen Hij speeltje wederom tegen me kutje aan duwde kon ik niet meer stoppen en kwam ik vrij snel heel heftig en lang klaar. Met mijn lichaam hangend in de touwen voelde ik de pijn en snijden boeien in me polsen niet meer. Voor mijn gevoel was ik op het randje van spuitend klaar komen. Net op dat moment stopte Meester en hing ik als een slappe vaatdoek in de boeien.

Meester pakte de vlogger nog een keer op, deze keer kon ik de pijn niet aan en ik voelde al vrij snel de tranen over me wang glijden. De pijn was heftig. Meester haalde me los en gaf me een paar minuten om bij te komen. Voor het eerst sinds lange tijd was ik zelfs mijn onderdanigheid een beetje kwijt, al blijft mijn natuurlijke drang om te zorgen voor hangen… Langzaam masseerde ik Meester en nam Zijn pik in me mond. Waar ik zacht aan sabbelde en diep me keel in schoof.

Liefs,

c

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.