Een heerlijk weekeind

Lieve lezers,

ik ben blij dat jullie mijn verhalen volgen. Het delen van mijn belevenissen en gedachtes geeft me de ruimte in mijn hoofd voor nieuwe avonturen. Het lezen van mijn eigen verhalen geeft me de rillingen en de spanningen opnieuw en opnieuw. Dit weekeind heeft Meester de regels opnieuw wat aangescherpt. Na onze eerste afspraak met het andere stel, vond Meester het tijd om mij vaker op de grond te laten zitten, naakt aan zijn voeten.

Na mijn Meester elke avond te verzorgen door diverse soorten massages was het nu tijd om onze kamer weer in te gaan. De kou kwam direct tegen mijn lijf aan. Terwijl Meester de kaarsen aanstak voelde ik de kou dieper en dieper me lichaam in trede. Hij zette me al snel vast in spreid staan aan de touwen… Iets was me niet geheel ongevoelig liet.

Daar een grote fantasie van mij is bekeken te worden, vond Meester het dan ook leuk om een keer wat foto’s te schieten. Na dat ik vast stond was het tijd me te blinddoeken, klemmen op me tepels te zetten en me een pak slaag te verkopen.

Deze had ik verdiend als straf, aangezien ik soms nog steeds moeite heb met me haar los dragen, of soms wat respectloos kan zijn als ik lange tijd geen slaag voel of het belangrijkste dat ik in de ochtend moeilijk wakker wordt om mijn Meester te verwennen en ik dus letterlijk weer in slaap val tijdens het spelen met mijn Meesters zijn pik.

Meester warmde me eerst op. Probeerde zijn nieuwe speeltje uit, ik voelde een touw langs mijn middel glijden, een touw aan de achterkant die de heleboel vast op zijn plek hing en een trillende kop tegen mijn clitoris. Het geil stroomde langs mijn lichaam.

Daarna hoorde ik hem zoeken naar spullen, waarvan de meest belangrijke de cane. De 15 slagen zou Hij hoe dan ook uitvoeren. De 10 slagen waren stevig maar door de geilheid van het nieuwe speeltje kon ik de slagen iets beter aan. Echter stond ik vast aan alle kanten en moest ik het lijdzaam ondergaan. Schreeuwen kan maar niemand die me hoort. Na 10 slagen kreeg ik de keuze de andere 5 te accepteren of de straf vermindering te nemen maar bij een volgende keer in slaap vallen tijdens de ochtend krijg ik die straf dubbel. Ergens schreeuwde mijn hoofd neem de 5 dan kan je de 10 niet krijgen, maar de andere kant riep accepteer de 10 de volgende keer en zorg dat je voldoende slaapt.

Na de slaag speelde Meester nog even met het nieuwe speeltje en liet mij nat blijven toen ik bijna bij mijn hoogtepunt was.

Daarna mocht ik mijn Meester zijn voeten nog heerlijk verwennen. Zijn tenen te likken, zijn voeten te kussen en te aanbidden. Heerlijk… Alleen overwon de kou van mijn lichaam. Kort daarna mocht ik als een schoothondje tegen mijn Meester aan kruipen.

Warm worden lukte niet echt meer, dus ik eindigde in een warm bad.

De rest van de avond zat ik naakt aan zijn voeten op de grond op mijn kleed. Daar heb ik mijn maaltijd mogen nuttige. En hebben we duidelijke gesprekken gehad over onze levensstijl.

In de tussentijd verheug ik me op ons volgende afspraak met het vorige koppel.

Liefs,

c

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.