Bericht van de eigenaar

Beste Lezers,

Als eerste wil alle lezers bedanken. Wij zijn verbaasd over het grote aantal lezers uit Nederland maar eveneens uit België.

Het is mooi te zien hoe andere de ervaringen van ‘c’ volgen. Zij vind het geweldig dat er op deze manier lezers haar ervaringen delen.

Wij hebben eerder een oproep gedaan om met gelijkgezinden die in dezelfde ‘fase’ zit ervaringen, en wie weet meer, te delen. Zijn jullie een D/s stel en willen jullie ervaringen met ons delen stuur ons een email.

Naast D/s stellen staan wij ook open voor een vrouw die haar onderdanigheid wil verkennen. Zoals jullie kunnen lezen lopen wij niet hard van stapel maar gaat alles geleidelijk zodat alle betrokken er volop van kunnen genieten.

Voor ons is dit geen ‘spel’ en daarom ‘spelen’ wij niet. Voor ons is dit een levenswijze. Een levenswijze waarvoor wij bewust kiezen maar niet mee te koop lopen.

Wil je met ons in contact komen stuur een email naar eigenaar@hetverhaalvanc.nl . Wij vinden het belangrijk dat jullie en/of jouw en onze identiteit verborgen blijft en zullen altijd discreet handelen.

Hopelijk tot binnenkort en met vriendelijke groet,
De Eigenaar van ‘c’.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.