Respectloos gedrag

Respect tonen is soms een moeilijk onderwerp. Vooral wanneer je overloopt van geiligheid en niet meer weet waar je het zoeken moet. Zo ook vandaag.

Meester geilde me op, verder en verder. Na gister ontspannen een film te hebben gekeken. Waarin ik voor mezelf besloten had nee, ik ga niet meer mijn wil uiten. Mijn wensen houdt ik voor me. Mijn taak is mijn Meester plezieren. Toch ging in de ochtend al mijn gedachten de verkeerde kant op. Mijn gedachtes smeekte om slaag, om aanraking.. ik vocht en gelukkig liet Hij mij alleen worstelen. De rest van de ochtend voelde ik wat rebelsheid opkomen. Meester merkte het schijnbaar ook en liet me door gaan. Tot ik de grens in de namiddag overschreedt.

Voor een lesje in respect zou ik een zware afstraffing krijgen. Meester gebood mij naar boven te gaan. Meester mag ik nog even plassen? Hoor ik mezelf vragen. Nee kreeg ik terug. Onweer stond in me gezicht. Met mijn handen vast aan een ketting die over de houten balken was getrokken.  Stond ik naakt te wachten op de slagen van mijn Meester die ik moest opvangen. Maar niet voordat mijn vernedering compleet was. De drang om te plassen was zo hoog en ik wist dat Hij mij niet ging loslaten. De flogger ging een paar keer over me lichaam. Daarmee kon ik me spier aanspannen om me urine tegen te houden. Maar niet voor lange duur. Zo stond ik daar naakt, hulpeloos en volledig vernederd te plassen in een emmer op de grond met mijn benen wijd gespreid. Een traan voelde ik uit me oog hoek komen terwijl ik volledig geblinddoekt was. De flogger ging nog door, met hier en daar een snijdende pijn door de plek waar de slag neer kwam. Tot ik mijn echte straf zou ontvangen. Hij pakte het rietje en sloeg me hoger en heftiger dan ik ook had meegemaakt. ik klapte in elkaar van de pijn en kon niets anders dan huilen.

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.