Een nieuwe ervaring

Meester heeft me een lange tijd gegeven om te wennen aan Zijn levenstijl. Getraind om te doen wat Hij wenst. Te gehoorzamen, te dienen en onderdanig te zijn.

Een heftig punt was voor mij het gedeeld met andere en vooral in mijn hoofd de andere sub die aangeraakt word door mijn Meester. Al was ik net zo vurig over dit zelfde onderwerp. Een diep verlangen met een diepe worsteling.

Een paar maanden geleden heb ik me overgegeven en besloten de ervaringen over me heen te laten komen. Na een oproep ontving Meester diverse reacties. Van een stel waren de reacties en de communicatie aangenaam. Zo kwam uiteindelijk dan ook de eerste afspraak tot stand. De hele week kon ik me nergens op concentreren.

Op de dag zelf was ik een blok nerveusheid. Stil, in elkaar gekropen muisje. Toen ik me eenmaal ging klaarmaken voor de middag was ik alles behalve ontspannen. Me hoofd draaide overuren, gelukkig hielp de muziek me ontspannen maar telkens als Meester heen en weer liep, voelde ik nog meer spanning opbouwen.

Het was zo ver, Meester nam mij mee naar boven. Daar waar ik vorige week nog in elkaar lag van de pijn. Naakt met me benen ligt gespreid stond ik te wachten tot Hij me vast zetten. 10 minuten dan zouden ze hier zijn. Geblinddoekt stond ik te wachten in me eentje, bewust van alle geluiden om me heen die door de muziek gedempt werden waardoor ik de ori├źntatie op geluiden kwijt was. 3 nummers dan ben ik niet meer alleen… 3 nummers om totaal te ontspannen… tik tik tik, hoorde ik op de trap, dat moesten vast hakken zijn. Klik klik, ik voelde zachte vrouwenhanden en rook een heerlijke parfum… alle stress die ik had zakte weg. Af en toe voelde ik een hand over me lichaam gaan. Wat gaat er gebeuren dacht ik. Meester en Meneer zetten ons dicht bij elkaar en bevolen ons te zoenen. Stiekem heel stiekem verlangde ik hier alleen heel lang naar. We stonden vast aan elkaar handen werden op diverse plekken vast gezet. Terwijl we betast werden, we elkaars geilheid proefde, dat van mij druipte er vanaf volgens mij… werden er opgeef moment klemmen op mijn tepels gezet. De ketting verdween in haar mond terwijl er heftige kracht op me tepels kwam omdat er aan getrokken werd. Hetzelfde ritueel werd herhaald maar andersom. Kreunen werden niet onderdrukt.

Kort daarna werd ik apart gezet en werd er een touw om me borsten gebonden. Waarna deze bewerkt werden met een zweep met kraaltjes de gevoeligheid was apart. Zo rustig als ik kon onderging ik de slagen. Niet wetende of ik,nu beter wel of geen geluid kon maken. Daarom doseerde ik het maar. Toen me armen naar beneden gingen ervaarde ik een lichte paniek in me ademhaling. Omdat dit mijn eerste keer was zonder stopwoord onder ging ik het, en was ik zo blij dat Meester het zag. Het bracht me nog meer rust. Soms is ervaren beter dan alleen spreken. Al weet ik het wel, bevestiging is zo fijn.

Daarna werd ik teruggedraaid en voelde ik een rietje, mijn angst na van de week zat er nog goed in. Hopend dat ik niet te hard geslagen werd, werd de pijn goed verdeeld. Een combi van genot en lichte pijn. Me borsten zijn iets gevoeliger en die hadden deze behandeling nog niet ervaren. Kort daarna hoorde ik de elektro maar op dat moment was ik al te geil, er waren een paar plekken die gevoelig waren maar veel plekken was een lichte tinteling.

Daarn werd ik op een deken gezet en werden me handen losgemaakt. De blinddoek bleef op. We kregen de opdracht elkaar lief te kozen. Wow, wat een heerlijke ervaring. Ik genoot van haar aanrakingen, de tong in mijn mond, over me tepels. Haar handen over mijn lichaam, mijn handen die er naar snakte haar aan te raken. Haar vinger die me kutje aan raakte, dezelfde piercing op dezelfde plek. De avond was zo mooi. De blinddoeken gingen af… daar stonden we voor de eerste keer oog in oog.

Bedankt Meneer en Meester. Bedankt lieve sub voor deze mooie ervaring. Hopelijk niet de laatste keer maar dat is aan Meester en Meneer.

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.