Persoonlijke verzorging

Vroeger gaf ik niks om make-up of nagellak. Gaf ik eens in de zoveel tijd een keer geld uit aan een pedicure. Had ik absoluut geen lange nagels.

Sinds ik Meester ontmoeten gaf Hij aan uiterlijke verzorging te waarderen. Niet dat ik onder een plamuur mes moet maar de basis, mooie rood gelakte nagels. Dagelijks scheren, alles glad en strak. Vroeger had ik daar geen tijd voor (of maakte ik er geen tijd voor), nu geniet ik van dat uurtje per dag voor mezelf. De tijd om mij mooi te maken voor mijn Meester. Mijn benen glad te scheren, me oksels bij te werken, me kutje glad scheren zodat ik mijn Meester zijn woorden kan horen hoe ik veranderd ben in een mooi, stijlvol hoertje. Dat gevoel maakt me zo trots, zo heeft nog nooit iemand me genoemd. Het gevoel dat ik mooi ben en goed onderdanig maakt me de meest gelukkige slavin op de planeet.

Liefs,
c

2 gedachtes over “Persoonlijke verzorging”

  1. Beste c.,

    Lees met veel belangstelling je c. verhalen. Dit vind ik mooi –> “hoe ik veranderd ben in een mooi, stijlvol hoertje”. Hoe gaat het lopen op hoge hakken?

    Vind ik een mooi streven van vrouwen in het algemeen, om er beter bij te lopen in de trant van GEIL MET STIJL i.p.v. al die feministische flodderzooi. Show die tieten maar, swing met je reet. Zalig.

    Wil

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.