Stralen & Falen

De afgelopen dagen straalde ik van top tot teen. Elke vezel in mijn lichaam voelde zich mooi. De trotsheid van mijn Eigenaar is duidelijk voelbaar, zelfs zichtbaar. De eerste keer de pijn incasseren, de slaag waar geen eind aan lijkt te komen. De siddering als mijn Eigenaar tegen mijn pijnlijke warme kont aan kruipt. De woorden die Hij zei. De diepe intense gesprekken die Hij met mij voert. Trots en stralend en zeer dankbaar Zijn eigendom te mogen zijn.

Echter zo stralen als ik deed kan met een dag omdraaien in falen. In De nacht ging ik al fout met de regels, ik was ze allemaal kwijt, geblokkeerd. 5 voetslagen die ik nog tegoed heb. Niet dat ik er blij mee ben maar elke straf dien ik te accepteren, het is aan U, mijn Eigenaar, of U het uit voert of laat gaan.

Ondanks mijn goede ochtend draaide mijn lichaam 180 graden en faalde ik in alle. Een grote mond, brutaal, ruzie met de hakken(zware training om mijn Eigenaar trots te maken), ik keerde in mezelf. Resultaat straf: 4 voetslagen en slaag om mijn Eigenaar te plezieren.

Met mijn Eigenaars zijn boxer in mijn mond om op te bijten. Lag ik lang uit op me buik, niet bewegen en zo min mogelijk geluid. Gewoon ondergaan hoor ik Hem nog roepen. Dat deed ik, verstand op nul. Zijn blote handen stevig op mijn kont. Ontspannen… de endorfine kikte in… de straf nog even tussendoor, de slagen die ik amper kon verdragen, de tranen stroomde, ik gaf me over. Langzaam gleed ik naast me lichaam. De vlogger voelde aan als een soort streling, met uitzondering van bepaalde punten die waren helser. ik hoorde alles maar tegelijkertijd ook helemaal niks tot Eigenaar mij eruit sloeg met de cane. Díe pijn was het heftigst.

Daarna sukkelde ik zo tegen mijn Eigenaar aan in slaap. 

Meester & Eigenaar dank U voor de tijd die U neemt om mij te willen trainen en voor te willen zorgen.

Liefs,

c

2 gedachtes over “Stralen & Falen”

  1. C. ,
    Ik was echt getroffen door je verhaal. Zeker omdat ik mijn s. ook “C” noem.
    Zij wordt vanaf nu dan ook verplicht jouw blog te volgen.

    Meester B.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.