Orgasmes & Thuiskomen

Thuiskomen

Eindelijk thuis. De auto uit, de frisse warme lucht komt me tegemoet. De deur staat open ik wandel naar binnen en daar staat Hij, mijn Eigenaar. Mijn mondhoeken krullen omhoog mijn hart gaat te keer en de rust keert weder in mijn lichaam. Hij slaat Zijn armen om me heen en even kruip ik diep in Hem. Een moment waarop je bevestigd krijgt dat het de goede keus is. Terug in mijn veilige haven.

Zoals opgedragen neem ik een warm bad, zeep me lichaam in, scheer me benen, me oksel en me kutje goed glad. Juist nu wil ik mijn Eigenaar laten zien hoe erg ik Hem gemist heb. Hoe erg ik Hem nodig heb. Nadat ik uit bad kwam spreidde Meester mijn benen en controleerde of ik alles goed geschoren had. Zijn hand over mijn kutje, langs me schaamlippen. Een kreun kon ik niet onderdrukken. Wat een intens gevoel. Al snel mocht ik me laten gaan en gaf Meester mij een orgasme cadeau onder de warmte van Zijn handen. Maar het ging verder, de afgelopen dagen berichten we het een en ander heen en weer, ik had niks verwacht en me nergens op verheugd. Meester wou klaarkomen maar gaf mij alle orgasmes niet door mij gewoon te neuken of te vingeren maar door pijn.

Mijn tepels hadden de pijn gemist, ze schreeuwde om aandacht. Meester gaf ze alle aandacht. Hij beet en bewerkte de tepels met Zijn vingers. De pijn was heftig maar het deed naar meer verlangen. Een dieper verlangen dan ik ooit had kunnen denken.
Uitgeput van alles viel ik in een diepe slaap nadat Meester mij ook Zijn zaad had geschonken.

Het ritueel van scheren en netjes maken hield ik goed bij. Het is fijn dat hier straffen tegenover sta en duidelijke regels dan weet ik hoe me te gedragen. Het feit dat Meester mij hierdoor ook sexier vind is voor mij een nog grotere drijfveer. Langzaam besef ik dat ik de schaduw van mijn Meester ben. Dat ik handel maar zijn eisen en wensen. Genietend van het feit dat ik Hem mag dienen. Dat ik Zijn eten maak, Zijn drinken pak, Hem uitkleed als het nodig is. Het huishouden doe omdat Hij het zo wenst.

Overladen met emoties en ervaring en gevoelens woel ik in de nachten wat meer. Meester is veel in mijn buurt, houdt me vast, streelt soms over me lichaam als een baasje over zijn huisdier. Soms krul ik dieper tegen Hem aan. Soms geniet ik van de simpelste aanrakingen. Soms word ik gek als Hij een afstand creëert. Maar boven alles ben ik trots Zijn eigendom te zijn. Vooral als ik de complimenten ontvang over de pijn die Hij mij toe bedeeld.

Liefs,

c

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.