Een goed pak slaag

 

ik weet dat Meester sterke verlangen heeft mij stevig en hard te slaan. Iets wat Hij tijdens ons samen zijn vaak heeft benoemd maar mij tijdens mijn training van weg hield. Eerst diep in het web om daarna met volledige overgave zijn wensen uit te laten komen.

Van de week vroeg Hij mij of ik zin had in slaag. Ik miste de warmte op me kont en herinnerde mij het euforische gevoel van die pijn. Een volmondige ja en smeekbede om pijn volgde uit mijn mond. Soms niet zo handig. Meester zette mij voor het bed, duwde mij voor over zodat me kont goed zichtbaar werd en naar achter stak. Achter me hoorde ik het geritsel van de spullen en voelde ik al snel dat Hij de vlogger pakte. Een paar stevige ferme tikken op me kont, harder en harder.

Ik merkte dat ik stond te klungelen en te wankelen op me benen. Voorovergebogen was niet de gemakkelijkste houding. Meester besloot me recht op te zetten en bewerkte mijn kont meer en meer. Harder en harder, de steken in,mijn kont deden meer en meer pijn. Af en toe stopte Hij, legde de vlogger weg en masseerde mijn pijnlijke warme kont. ik voelde hem kreunen en geiler worden van elke slag die Hij mij gaf. Afwisselend met de vlogger, de cane en zijn blote hand. Op een punt sloeg Hij mij door ik voelde alsof er een gat onder me voeten was waar ik doorheen zakte, ik voelde soms een tolling in me hoofd, en voor het eerst schreeuwde ik stop. Maar stop werkt niet als je het safe wordt hebt opgegeven. Toch kreeg ik even een moment van rust…

Ik mocht liggen echter krop Meester tegen me aan en rijden zich geil tegen mijn warme kont, die pijnlijk en gevoelig was. Op dat moment wenste ik dat Hij mij een moment van rust gaf voor mezelf. Ik merkte de frustratie in me van boosheid van de pijn. Hij bleef tegen me aan bewegen de scheuten vlogen alle kanten op.

Kort daarna vond Meester dat het nog niet genoeg was. Zo trots als ik kan laat ik het over me heen komen en probeer ik ondanks mijn kwaadheid door pijn, de vervloekingen die ik mijn Meester op dat moment wens, me te focussen op het ontspannen van me bilspieren. De slagen van de cane worden harder, lijken gecentreerd naar een plek. Ik voel een rand van het uiteinde van de cane van boven naar beneden lopen op mijn linker bil. Huilen van de pijn kan ik niet meer bedwingen. Ook het schreeuwen kan ik niet meer onderdrukken terwijl ik keihard in mijn kussen bijt. Meester slaat maar door op me linkerbil, me rechter bil heeft voor mijn gevoel niks ontvangen. Ik snik, ben boos als Meester eindelijk besluit te stoppen. Hij wou dat ik tegen Hem aan kwam liggen maar ik wilde alleen zijn. Alleen met mijn pijn, ik kon mijn kwaadheid niet bedwingen maar wilde koste wat kost ervoor zorgen dat Meester geen reden had mij nog een keer te slaan.

Hij lag tegen me aan streelde de pijnlijkste plekken. En ik hoorde Hem geiler en geiler worden. De kwaadheid werd alleen maar erger gedurende nacht vooral toen ik door de pijn niet meer kon slapen.

Uiteindelijk vond ik de rust en dommelde weg… Meester sliep al diep naast me. In mijn slaap draaide de kwaadheid om im verlangen en ondanks mijn kleine angst voor pijn kreeg ik een groter verlangen naar meer slaag. De hele dag voelde ik me euforisch, opgewonden, nat en verlangend naar meer. De pijn was zo snel omgezet naar een lekker gevoel aan me kont. Stiekem baalde ik dat het niet gevoeliger aan voelde. Dat de pijn zo snel weg zakte.. ben ik dan toch de pijnslavin waar Meester over spreekt?

In de ochtend vertelde Meester hoe trots Hij was en dat Hij dit wegens mijn pijn niet dagelijks of vaak wou doen tenzij ik dit mijn Meester schenk. Dat wanneer Hij behoefte heeft om rustig te worden of wanneer Hij pijn wil geven omdat het kan, Hij mij kan slaan. Al heel snel wist ik mijn antwoord, ik schreef dit op papier. Wetende dat ik mijn Meester trots maak, dat is waar ik voor leef. De pijn zal soms te heftige zijn, soms zal ik Hem vervloeken maar uiteindelijk zet pijn om in endorfine en verlangen.

Meester U mag mij slaan wanneer U wilt en wanneer U het nodig heeft.

Liefs,
Een trotse slavin

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.