Korte vakantie… deel 6

Na een heerlijke nacht aan de ketting. Mocht ik in de ochtend plassen en het ontbijt klaar maken voor mijn Meester.

Het werd een rustige ochtend. Na wat uitslapen en wat hangen in bed vond Meester dat het tijd was boodschappen te halen voor de lunch en het dinner. Maar niet voordat Hij mijn kont blauwer had geslagen. Ook masseerde Hij mijn kont zo, dat het geil en pijnlijk en ultiem ontspannen was.

Vandaag zou Meester waaronder de harsstrips om mijn haar rond mijn anus te verwijderen. Hij legde me wederom weer op mijn buik en begon de harsstrips te plaatsen op de rand langs mijn anus/bilspleet. Hij wou proberen wat het effect was als je dit rustig verwijderd, minder pijnlijk en nauwelijks effect op de haartjes. Het meest verschrikkelijk is eigenlijk de hars die blijft plakken en als het er snel af getrokken wordt de lokale branderigheid. Na een aantal strips was mijn anus haarloos precies zoals Meester zijn eigendom graag ziet. Na het verwijderen van het restant hars op mijn lichaam beloonde Meester mij nogmaals met een paar tikken op me kont en een anale sessie. Iets waar ik me super op verheugde. Juist omdat ik te graag wou ging het helemaal fout.

Door mijn gestoei en een spier in me rug die verkeerd schoot maakte ik een domme beweging en werd mijn Meester niet meer stijf. Ik baalde en was boos. Eerst op Hem, omdat ik vond dat Hij dit niet wou dus Hij niet mee werkte. En daarna op mezelf omdat ik zo onhandig en dom handelde. Hiermee verpeste ik de hele avond. En moet ik leren hoe ik hier mee om ga.

Al schrijvende merk ik dat ik hoe ik er mee om moet gaan nog steeds lastig vind. Nu heb ik Meester al 2 weken nauwelijks gezien. Ik kijk er naar uit om snel weer bij Hem te zijn en om hopelijk meer pijn te mogen ontvangen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.