Korte vakantie… (deel 5)

Na een heerlijke nacht slapen, geboeid en wel. Werden we rustig wakker. Het voelde goed dat ik gister voor het eerst met halsband om zichtbaar naar buiten was geweest. De avond kletsen onder de heldere sterrenhemel had ook zeker geholpen.

Na het maken van een ontbijt voor mijn Meester was het tijd voor hem om zich te douche en aan te kleden. Vandaag zou hij de andere Meneer ontmoeten om te zien of er ook in het echte een klik is. ik was heel gespannen en stom genoeg ook jaloers. Jaloers dat Meester tijd had voor Meneer en niet voor mij. Dit gevoel heb ik snel van me afgezet. Toen Meester weg was heb ik de tijd genomen om mezelf van top tot teen klaar te maken voor me Meester. Mijn nagels gelakt, me haren gewassen, me geschoren.. precies zoals Meester zijn eigendom graag ziet.

Wetende dat het lang kon duren, merkte ik de kleine frustatie dat Meester langer weg was omdat het niet vaak voor komt dat wij samen een korte vakantie nemen. Toen ik eenmaal trek kreeg voor lunch, vroeg ik Meester dan ook maar wat zijn plannen waren. Hij had al geluncht, dus mocht ik alleen lunchen. Stiekem baalde ik daar zo van. Dit gevoel heb ik nooit uitgesproken maar beetje laten hangen en weg gestopt. Dit zijn zeker de momenten dat ik me realiseer hoe afhankelijk ik van mijn Meester geworden ben. Dat ik zelfs de dagelijkse dingen soms niet alleen wens te doen. Terwijl ik aan de andere kant super nieuwsgierig ben naar de nieuwe Meneer. Wetende dat Meester lang wegblijft zegt meestal iets goeds. ik probeerde dus mijn negatieve gevoel om te draaien in de spannende, positieve zin na een uurtje lukte me dit wel. Gelukkig was Meester dus al onderweg naar huis. Toen Hij thuis kwam heeft hij me heel kort wat verteld over Meneer en verder is het onderwerp ten ruste gebracht. Hierop moet ik mijn Meester vertrouwen.

Daarna vond Meester dat het tijd was voor iets nieuws. Hij kreeg door dat ik steeds meer begon te kicken op pijn. Zoals bijvoorbeeld de pijn in mijn tepels, Hij wou de pijn gaan verleggen naar mijn kont. Dus hij legde me op mijn buik en begon me kont te verwarmen met Zijn blote hand. Vervolgens ging Hij met de cane verder op me kont. Eerst zachtjes en vaak, daarna af en toe een harde slag tussendoor. De pijn was eigenlijk aangenaam lekker. Het verbaasde me hoe ik er op reageerde.

Op dit moment merkte Meester dat ik nat werd en realiseerde zich ook dat hij mijn kont wou gaan harsen. Om alle haartjes bij rond mijn anus te verwijderen. Alhoewel ik er niet om stond te popelen wist ik dat als Hij zich dit had voorgenomen Hij dit toch tot uitvoeren zou brengen. Dus gaf me er maar aan over.

We genoten een late lunch een soepje en een broodje.

Meester nam vanavond de tijd om me een nog blauwere kont te verzorgen dan ik al had. Zeggen dat ik er niet van genoot zou een leugen zijn. Het voelde beter en beter…

liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.