Korte vakantie … hakken (deel 4)

Gister hadden we een heerlijke onderbreking van een fijne start van onze korte vakantie. ‘s Avonds sliep ik zoals vanaf nu gebruikelijk geboeid. Training van mijn Meester om me in de nacht niet meer te laten plassen. Training om straks in een kooi te kunnen slapen.

bij het waken in de ochtend maak ik mijn Meester wakker met een heftig orgasme. Na het strelen van zijn pik & zijn ballen, neem ik hem diep in mijn mond om Zijn zaad in me mond te voelen spuiten. Elke druppel zaad neem ik tot me en drink ik gulzig op.

Daarna bespreken Meester zijn regels met mij. Hier en daar heeft Meester aanpassingen gemaakt in de regels die al er al waren. Een van de regels gaat door me heen als een baal moment. 1 keer per week de hakken aan naar het werk. Wegens diverse redenen heb ik veel moeite met de hakken. Het nare gevoel van de hakken buiten de deur probeer ik van me af te zetten. Na het bespreken van de regels, maak ik een heerlijk ontbijt voor me Meester.

Het wordt een rustige dag in huis. Rond de middag maken we een klein uitstapje en halen we iets te lunchen. Daarna doen we boodschappen voor de avond. Een heerlijke BBQ ik kijk er naar uit…

Eenmaal thuis wenst Meester dat ik me hakken aan trek. Iets wat ik netjes doe. Helaas gaf het niet het gewenste effect. Het gevoel van boosheid op mezelf kwam op. Hier merkte ik dat ik het niet kon uitschakelen, van me af kon zetten. Het gevoel van falen, de boosheid op het gevoel dat niemand ziet hoe me enkels voelen, de heftige pijn onder me voeten. Vooral die schoenen buitenshuis dragen. Door de warmte had ik uitzettende voeten, dik – warm en vochtig, iets waar ik heel onzeker over ben, iets waar ik me heel onprettig en onplezierig bij voel. Natuurlijk durfde ik de hakken niet uit te doen, ik probeerde af te koelen, de boosheid van me af te schudden. Dit lukte me niet, ik kreeg de schakel niet uit en brak. Al huilend gaf ik toe hoe ik me voelde, hoe veel moeite ik met mijn gewicht heb, een groot onderdeel waarom ik niet echt op hakken kan lopen. wat een klote gevoel, waar ik eerder beschreef hoe graag ik perfect wilt zijn als eigendom als slavin, zo hard voelt het nu alsof ik faal. Balend dat ik niet de doorzettingsvermogen heb om af te vallen. Dat ik nooit volhoud om iets aan me gewicht te doen, ja voor een dag of 5 al voor ik weer in een oud patroon verval. Die knop moet om. Meester zag hoe ik me voelde, ontdeed me uiteindelijk van mijn hakken en gaf me de keuze, afvallen op strenge wijze of hakken. Hoe lastig en moeilijk ook moet ik nu kiezen voor het afvallen en dat deed ik.

De betekende alleen wel niet morgen maar nu direct, daar ging de BBQ, of zo voelde het in ieder geval. Meester had besloten me wel buiten te zetten, naakt op de grond net als een hondje. Aan de voeten van haar Eigenaar, ook besloot mijn Meester dat Hij mij zou voeren. Ergens baalde ik nog steeds maar ergens keerde ook de rust over me wetende dat mijn Meester mij stuurt en helpt. Traint om de perfecte slavin, eigendom van mijn Meester te zijn.

In de avond besloot Meester dat ook het onderdeel lichaamsbeweging aangepakt moet worden. Net zoals in The Pet (https://www.imdb.com/title/tt0825728/), nam Meester mij mee naar buiten, met mijn halsband om. Dat gaf me een kalm, rustig en prettig gevoel maar ook de spanning. Wat zien mensen? Wat denken ze? Dat gevoel liet ik snel varen en probeerde me op mijn Meester te richten. Het zoeken naar een stok om mee te spelen duurde iets langer. Toen die eenmaal gevonden was en Meester de stok gooiden om die te laten pakken door zijn Eigendom was ik geil en schaamde me ergens om dit te doen. Toch kon ik niet wachten tot Meester me een commando gaf om mij de stok te laten pakken.

Na mijn lichaamsbeweging kletsende we nog wat en genoten van een heerlijke avond op de bank. Waar ik als een schoothondje opgekruld tegen mijn Meester aan mocht bij komen….

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.