Korte vakantie … (deel 3)

Na een heerlijke nacht werd ik wederom met beide enkels geboeid wakker. Meester werd geil wakker en nam mij stevig en direct. Hij liet me weten dat hij een afspraak had gemaakt om de nieuwe Meneer te ontmoeten.

ik merkte de geilheid, de spanning en het nieuwsgierige. Wie is deze man? Wie is het stel? Hoe wordt de eerste ervaring? Komt er een afspraak? Kan ik mijn Meester trots maken? Kan ik het beste uit mezelf halen… ik wil niks anders dan de perfecte slavin, het perfecte eigendom voor mijn Meester te zijn.

na de nacht, mag ik een warm bad nemen. Fris ik me op, kleed ik me aan en we gaan een dag op pad. We nemen een kleine pauze van onze vakantie..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.