Korte vakantie… (Deel 2)

Wow, na de eerste intense nacht. De tranen die me in de nacht overvielen door mijn eigen beeld dat soms op speelt, voelde ik de rust toen ik wakker werd.

Met mijn beide enkels lag ik vast aan de ketting. Ver komen of weg komen is daar niet bij. Al was en is dat niet mijn intentie. De rust van het geketend zijn is onbeschrijfelijk. De kalmte die mij overvalt. Meester werd super geil wakker en kroop over me heen terwijl mijn enkels nog vast zaten. Het was een bijzonder gevoel Hem zo in mij te voelen stoten. Terwijl Hij af en toe in mijn (slavinnen) tepels kneep.

Meester was vroeger wakker dan mij en toen Hij naast me kroop, vertelde Híj me dat de foto’s bij de andere Meester/Meneer waren. De spanning kroop in me buik. Gelukkig vertelde Híj me ook dat Meneer/Meester de foto met het uitlopende kutgeil erg mooi vond. ik merkte dat daarmee mijn onprettige gevoel van gisteravond wat af zakte.

Omdat we last wakker werden gingen we vandaag brunchen. Gewoon even ontspannen, maar altijd toegankelijk. Een jurk, geen ondergoed. En het geil bleef nog steeds stromen.

Thuis heb ik me Meester verwent. Daarna moesten we nog boodschappen halen maar wel met een andere draai eraan. Een eitje in die op afstandsbediening aan en uit kon. Daar speelde Meester met volle overgave mee in de supermarkt zonder op te vallen. En oef wat was dat geil zeg….

In de avond ging Meester nog verder met de touwen. Hij had ze bewust laten hangen. Dus daar stond ik dan. Naakt in de tuin. Het idee dat iemand iets zou kunnen zien is geil. Ditmaal hing Meester mij sterker aan de polsen .. toen ik van t krukje stapte had ik een helse pijn. Zo erg dat ik zelfs in een paniekaanval schoot. Ik probeerde te kalmeren, op me ademhaling te letten en merkte gelijk de woede die dan op komt spelen. Mijn linkerschouder geeft bij pijn zulke sterke signalen af dat ik soms schrik van mezelf. Gelukkig zag Meester het goed en ondanks de paniek liet Hij me wel even hangen maar hield een goed oog op me. De paniek zakte. Meester maakte me los, gaf me een paar minuten om bij te komen.  Daarna bond Hij me handen achter me rug en begon me kont nog even te bewerken. Hij waarschuwde me dat als we in een spel zijn met andere ik Hem niet mag laten af gaan en zou mij per direct in het bij zijn van andere direct straffen hiervoor.

Nu dat ik alles beschrijf merk ik hoe ik in een flow terecht kwam. Dingen die gebeurden deze week moet ik extra hard over nadenken. De hele vakantie was zo geil… zo heftig en prettig, zo verademend dat ik soms niet op details kan komen, er momenten ontbreken niet omdat het slecht was maar omdat ik zulke hoogtepunten heb beleefd. (Met en zonder orgasmes)

Liefs,

c

PS alle ervaringen beschreven zijn echt en niet gefantaseerd.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.