Korte vakantie. Here I cum.. (Deel 1)

Vandaag zou de vakantie gaan beginnen. Vrolijk ga ik richting me laatste afspraak. Meester appte me onderweg of ik nog ergens alleen was en nog wat tijd over had. Helaas stond ik net voor de tram richting mijn afspraak. Daarop reageerde Meester dat ik maar moest laten weten wanneer mijn afspraak afgelopen was en ik richting huis ging. Tevens werd er besloten dat ik een salade mocht eten en water mocht drinken.

Dus na me afspraak, ik keek er naar uit om naar huis te mogen om mijn Meester een korte vakantie te mogen dienen, pakte ik zo snel mogelijk de tram richting huis. Met een kleine overstap de trein in, waar ik genot van mijn heerlijke salade Toen deze op was moest ik me weer melden bij mijn Meester. De salade ging er dus sneller in dan rustig, want ik kon stiekem niet echt wachten op de volgende opdracht. Voor mijn gevoel iets wat we weinig doen, dus ik was blij verrast en genot van de opdrachten.

Nadat me eten op was, stuurde ik een berichtje en de opdracht die ik terug kreeg luidde als volgt; ga naar een wc, masturbeer en kom klaar. Met het geil al tussen me benen liep ik richting de wc. Het gevoel dat mensen zie wat ik aan het doen ben maakt me geiler maar ook gespannen. Ik stapte uiteindelijk de eerste wc in die ik tegen kwam. Helaas was de lol, van korte duur… lees 3,5 minuut.. omdat er iemand aan de deur trok, ik schrok hier zo van dat ik mijn geilheid weg zakte. ze bleven aan de deur trekken, kloppen, zelfs terwijl ik riep dat ik gebruik maakte van het toilet. In paniek vergat ik mijn Meester een berichtje te sturen, wat te doen en maakte ik de domme beslissing om de toilet maar zo snel mogelijk te verlaten. Meester stuurde me net op dat moment of het lekker was. De eerste 3.5 minuten ja zeker maar daarna ohw wat baalde ik dat ik onderbroken werd. Echter werd dit omgezet in straf, want ik had niet gevraagd te stoppen of iets anders te mogen doen. Wat was ik pissig op dat moment in de trein, daarbij negeerde Meester mijn smeekbede via de berichtjes en negeerde hij mij volkomen. Wat voelde ik me kut.

Ik was zo snel naar huis gekomen en daar stond hij al te wachten. Nog even te checken of ik wel goed geil was. en wreef het er nog even in dat het dom was dat ik niet was klaargekomen om wat druk van me lichaam te halen. Eenmaal thuis had Meester touwen klaar gehangen aan het balkon en trapje eronder.. toen we langs liepen voelde ik het geil al stromen tussen me benen. Soms is dat verdomd lastig niet het geiligheid te kunnen controleren en zal me lichaam me altijd verraden terwijl mijn hoofd soms anders stuurt. Thuis sommeerde Hij mij om me uit te kleden, naakt, haar los en op hem te wachten op me knieën.

Toen Hij terug kwam, deed hij de polsboeien om en leidde me naar buiten. Hij liet me plaats nemen (staand) op het krukje wat ik even daarvoor had gezien. Hij nam een ladder en begon me polsen boven me hoofd vast te binden. Dit was pittig, door een stomme schouderblessure, voelde ik me armen veelste snel hangen. Het is geil om zo te staan voor je Meester. maar ohw wat baalde ik van die armen ik wou niet opgeven dus zette door. Toen Hij mij van het krukje af liet stappen werd het pas echt heftig. Mijn polsen leken af te klemmen waardoor ik soms geen gevoel meer in me handen had. ik bleef braaf staan. vandaag was ook de eerste dag dat Meester foto’s van mij maakte. Iets waar ik heel geil van wordt, maar om de een of andere reden had ik het er erg zwaar mee deze keer. Door een foto sessie op een eerder moment (met een ander niet in mijn levenstijl) heb ik een heel naar beeld van mezelf gekregen. Door omstandigheden, wat luiheid, en mijn voor liefde voor lekker eten heb ik ook een paar kilootjes meer dan ik prettig vind. Niks extreems, maar het gevoel dat ik er dus dik uit kom te zien op een foto gaf mij voor de eerste keer in een lange tijd een onbehagelijk gevoel. En had ik moeite met de foto’s. Toch wou ik me er graag doorheen zetten voor me Meester om hem trots te maken. Dus ik probeerde het ongemakkelijke gevoel weg te zetten en te parkeren. ik wist dat mijn Meester deze foto’s namelijk graag wou sturen aan de dominant van het stel waar Hij mee spreekt. ik schrijf hier geen Meester omdat het niet mijn Meester is, maar ik ook niet weet wat hun wensen dat ik liever schrijf, Meester of Meneer.

Kort na de foto’s pakte Meester een flogger en bewerkte me heel kort. Door de warmte die we kennen had me Meester een nog veel leuker idee, plus het feit dat het me tepels steviger moest worden om echte slavinnen tepels te hebben. En besloot Meester een bak met ijskoud water over me heen te gooien. Hij liet me even opdrogen en bij komen. Daarna vond Hij dat me tepels nog niet stijf genoeg waren en was een ijsklontje snel gevonden. De eerste paar minuten hekelde ik de kou van het ijsklontje, hekelde ik het water dat van het ijsklontje af kwam. Maar even later werd het toch iets lekkerder. Denkende dat de kou nu wel voorbij zou zijn, vond Meester dat het nog even tijd werd voor een koud/koel bad. Dus stuurde Hij mij naar boven om in bad te gaan zitten. Hier koelde Hij me af met een koud bad.

Gelukkig mocht ik daarna nog even bijkomen in een lauw/warm bad en kon ik me even helemaal ontspannen en bijkomen.

Eenmaal terug op bed mocht ik even een paar minuten bijkomen. Daarna wou me Meester toch wel graag een orgasme.

Vanaf vanavond zou ik gaan getekend gaan slapen en mag ik er in de nacht niet meer uit om te plassen. Daarom moet ik er voor zorgen dat me blaas goed leeg is voor het slapen gaan. Helaas ging dat de eerste nacht totaal mis. Om 2 uur werd ik wakker, van maagzuur en een volle blaas. Ik probeerde het maagzuur tegen te houden maar mijn medicijnen lagen niet voor het grijpen. Het maagzuur zakte niet en toen begon ik dus te draaien en te doen, terwijl ik vast lag. Dus hiermee maakte ik ook mijn Meester wakker. Waar ik zeker nog straf voor zal ontvangen.

Daarna viel mijn Meester weer snel in slaap maar ik ben uit eindelijk huilend in slaap gevallen. ik was boos op mijn lichaam, boos op mezelf dat ik voor mijn gevoel zo dik ben geworden. Het belemmerd me soms, maakt dat ik in de nacht soms wakker wordt van maagzuur, zeker als ik daarvoor iets te vettig gegeten heb. Stom genoeg ben ik zelf niet gemotiveerd genoeg om af te vallen, als ik dat wat ik zou willen. Uiteindelijk ben ik in slaap gevallen met de gedachten dat ik nu toch echt de schakel moet om zetten en dat ik super graag een fitness apparaat wilt en daar dagelijks toch minimaal een half uur op ga om me sportiever te maken….

Straf:
– wakker maken Meester, volle blaas (en plassen in de nacht).
– niet vragen aan me Meester hoe om te gaan met situaties.

to be continued….

c.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.