Beloningen

De afgelopen weken stonden in het kader van beloningen.

omdat ik aardig wat stappen vooruit maakte in het kader van orgasme controle en niet meer stiekem speel met mezelf. De grootste uitdaging in het begin van mijn training. en met de aardige foute die ik daar in maakte. Nu heeft Meester de controle, de controle over de orgasmes van “Zijn” lichaam.

na een geile ochtend spelen, opwinding en mijn Meester verwennen mocht ik met mijn rug naar hem toe zitten, zijn voeten verwennen terwijl ik met mijn kutje zijn pik stijf maakte. Zijn pik gleed in me kutje en na een paar lange halen, was het tijd voor anaal. Heel even voelde ik dat scherpe intense gevoel maar daarna gleed hij tot zijn ballen diep in me. Het gevoel is zo intens en prettig. Daar kon ik geen genoeg van krijgen.

Geen orgasmes meer van een pik, handen of anders maar vanaf nu orgasmes door en van zijn stem. Heel intens en heftig, maar anders dan een orgasme door bevrediging.

Daarna voelde ik vorige week voor het eerst de intense behoefte om om slag te vragen. Iets wat mij heel erg tegen houd. Voor ik mijn Meester leerde kennen was ik gek van de flogger, maar de mannen die dit gebruikte warmde me rug vaak op en was het gevoel van een vlogger warmte en geilheid. Meester slaat me graag zonder de opwarming en daarmee voelt de pijn intenser en heftiger. Me emoties worden dan boosheid die omslaat in geilheid en onderdanigheid. Soms voelt het alsof zijn slaag staat voor de straf en daarom vind ik het lastig om te vragen. Ondanks dat ik de behoefte wel heb. Maar vragen hierom vind ik nog steeds erg moeilijk….

Liefs,

c.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.