De emotie van falen

het keurslijf voelt dan wel zo heerlijk maar brengt ook de nodige ongemakken bij dragen op lang termijn…

De eerste keer was ruim twee uur. Toen kon ik niet meer. Smekend om los gemaakt te worden terwijl Meester diep naast me lag te slapen. ik besloot een paar minuten te wachten die minuten leken uren… Een gevoel van help straks kom ik nooit meer los nam de overhand. Een scherpe pijn stak door me schouder en ondanks dat ik niet wou toegeven zag ik geen andere keus… Ik faalde de eerste keer bij t keurslijf. Hopend dat ik beter kon. Voor 6 uur dus dat was ook nog is straf 10 slagen.. Balend viel ik in slaap zonder keurslijf…

de tweede dag had ik betere hoop. De wil is zo sterk maar mijn lichaam niet… Meester snoerde me in. De riemen zijn niet gelijkmatig verdeeld dus de eerste striemen kwamen snel. De riemen waren extra extra gevoelig omdat ik de 10 slagen moest ontvangen. Die alles behalve mild aankwamen. En ik kon niks dan incasseren. De warmte van de slagen met de combi van de warmte van het keurslijf en de warmte van de zomer breken me na een paar minuten al op. 4 uurtje tot half 3… Het moet te doen zijn. Maar zo wakker aks ik was kon ik niet in slaap vallen. Zo lastig te liggen. Me handen gebald tot vuisten niet me hand kunnen strekken in t lijf. Het werd er niet beter op. Sterker ik werd langzaam gek en voelde dat vanavond een grotere hel zou worden. Toch wou, nee moet ik doorzetten. Ik wil mijn Meester trots maken. Ik wil niet weer falen, niet twee avonden achter elkaar.

En toch na drie kwart van woelen, mijn Meester wakker houdend besloot hij mij te ontdoen. Wel krijg ik er straf voor. Wederom tien slagen. Weer faal ik. Ik wil maar me lichaam niet en ik word boos op mezelf. Tweestrijd willen en kunnen. Met falen en trots maken als uiteinden.

Als zijn slavin wil ik niets liever dan hem trots maken.  Hoop dat Hij mij snel een nieuwe kans bied, mij traint om beter te worden.

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.