Nieuw speeltje

Wat vind je hiervan stuurde Meester mij van de week per app. Het was een keurslijf. ik vind het interessant en spannend en antwoordde al snel, ziet er spannend uit. Meester vond het wel bij me passen. Het gevoel van strak vast gehouden worden, hulpeloos zijn dat geeft een kick.

Niet kort erna was het speeltje in eens in huis. Het verlangen ernaar groeide met de minuut. Zo werd ik vroeg wakker en kon ik wederom de slaap niet vatte. Voor mijn Meester een mooi moment om me dan maar even in te snoeren zodat ik tenminste rustig bleef liggen. Het effect was alleen anders… Het rustig blijven liggen lukt, alleen de geilheid wordt extreem. De eerste keer dat hij de snoeren aan trok, de warmte die me lichaam ervoer was heftig. Strakker, steviger.. ik voelde de gevoelens alle kanten op schieten. mijn ademhaling werd rustiger hoewel ik geiler en geiler geraakte.

het instinct dat meer en meer wou dienen, aangeraakt wil worden, de sensatie die mijn lichaam ervaart als Hij me aanraakt, bij me borsten, me benen, me voeten, me kont, me kut. Het geil drupt, loopt eruit… Tegenhouden lukt niet.

Bij hitte wordt het zwaarder en ik moest dan ook smeken om eruit te mogen al staan daar 10 slagen tegenover. Door dat me handen in de nacht achter me rug zaten voelde ik een lichte paniek, daar schrok ik wakker van. De pijn in me schouder die er erger mee wordt. het gevoel van falen, want ik wou langer…

Dromend over geblinddoekt liggen, niet wetend wie je aan raakt, wanneer, hoe lang je ergens ligt zonder iets te kunnen..

Dromend over veel korsetten die het lichaam vormen, de sterke warmte voelen.

De sensatie, de prikkel…

Dank U Meester.

 

liefs,

c

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.