Even alleen

Met de Meester van huis realiseer ik me elke dag hoe meer en meer ik hem nodig heb. Maar ook dat ik Hem meer en meer wil geven. Meer van mezelf, meer van Zijn diepste verlangens. Hoe meer ik content raak met de gedachtes en de wensen.

Dat gevoel is niet altijd makkelijk. Maar ik raak er steeds meer gewend aan, geniet er zelfs wat van.

Van de week toen ik naast Hem wakker mocht worden, kon ik me ogen niet open krijgen. Het lichaam bleef in slaapstand. Wetende hoe erg me Meester dat haat, kreeg ik daar een preek bovenop. Vernederd voelde ik me. Maar ook zo geil daardoor. De training, africhting op vroeg opstaan om mijn Eigenaar rustig wakker re laten worden. Door Zijn pik te verwennen, Hem te pijpen en Zijn kostbare zaad te slikken, zal zwaar worden zeker met de gestelde straf, niet presteren is een koude douche….

Deze week ben ik wederom begonnen met lopen op hakken. Mijn nachtmerrie. Niet snappende hoe vrouwen en laat staan mannen op die torens kunnen lopen. Het voelt als zware vernedering, oncharmant en onstabiel en super pijnlijk. Dan toch is daar het moment van trots als ik ze, draag voor mijn Meester. Wetende hoe hoog dit op Zijn prioriteiten lijst staat.

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.