Een weekend

De afspraak is gemaakt. Dat is wat Meester mij zojuist appte. Onderweg van het werk zodat ik geld voor mijn Meester verdien. Toen Hij mij vertelde dat we naar de piercing studio gaan voelde ik alle sensoren afgaan. Geilheid, angst, spanning, plezier liggen super dicht bij elkaar in dit geval. De angst en de spanning voor het onbekende. Wat als, wat gaat Hij laten zetten. De spanning zit hoog… ik voelde de zenuwen door me buik gieren. Moet ik vraag wat Hij gaat laten doen. Gaan ze alleen bespreken wat? Of plaatsen ze de piercings gelijk? Waar komen ze…

Anderzijds volgt die zenuweplaag voor geilheid. Voel ik me tepels de hele dag voor mijn Meester.
En dit hele verhaal in combi met het aankomende weekeind en de elektrische halsband voor mijn training.

De week liep in spanning voorbij. Elke dag een beetje meer. Eindelijk was het vrijdag het weekeind zou beginnen.  Met wat verschoven agenda’s konden wij zaterdag middag eindelijk beginnen. Ik kreeg meteen een fikse straf, 2 keer mijn staart verloren bij Orgasmes en daar staan 5 slagen met het rietje tegenover. Wat was ik boos. Boos over dat rietje, de hoogte van de straf en de hardheid waarmee ik het ontving. Ik gilde van de pijn van het rietje. Ik wou me ontdoen uit de greep van mijn Meester. Maar ik wist dat ik het beter kon ondergaan. Toen me Meester klaar was en vroeg of ik bij Hem kwam liggen, was ik alleen maar boos. Ik hoefde geen orgamses meer.. in de boosheid zei ik dat ook. Dit werd me niet in dank afgenomen en hier moest ik me excuses voor aanbieden. na een lange tijd bood ik me excuses aan voor hoe ik het zei, niet wat ik zei het voelde als een straf voor mijn orgasme aan. Hoe kan je in hemelsnaam een plug inhouden en een super orgasme krijgen waardoor alles eruit wilt.

Zo rot als ik me voelde diende ik me Meester nog steeds. Het was koud in huis dus slapen op de grond werd het niet. Ik mocht uiteindelijk naast me Meester in slaap vallen. Al was ik super gespannen. Morgen krijg ik een kenmerk van mijn Meester.

Gespannen stapte ik de volgende dag de auto in. Op naar de piercer. De piercer was geweldig. Ik was op me gemak terwijl ik zo nerveus was in het begin. Uiteindelijk heb ik nu mijn eerste teken, een piercing boven me me clit, een ringetje. Toen ik thuiskwam voelde ik me een stuk beter en wou meer. Ik hoop snel de andere piercings te mogen laten plaatsen.

Boven op mijn Meesters pik is en stuk intiemer en sexier, geiler en kan ik me helemaal laten  gaan met de juiste stimulans. Al hoop ik soms dat we iets meer afwisselen van standjes. maar het draait hier niet om mijn plezier maar dat van Mijn Meester.

De rest van het weekeind verliep langzaam. We aten, ik mocht in bed blijven bij mijn Meester. Hoe fijn dat ook voelt soms voelt het als tergend langzaam. Dan spreekt Hij over meer en dan wil ik ja schreeuwen. Maar dan gaat het weer langzaam. De volgende middag besloot Meester dat we samen een film gingen kijken, the pet. Een b film maar de essentie rond de film, het zijn van een dier geen menselijke rechten dat trekt me verlangens. Dat wakkert de verlangens van mijn Meester aan. Dat merkte ik ook toen we in de winkel honden voer uitzochten. Hoe vies het me ook lijkt, de vernedering wint en de geilheid stopt daarmee ook niet.

Daarna schreef ik mijn Meester mijn brief. Waar in ik verklaarde dat mijn Meester alle rechten heeft mij te vormen tot een (huis)dier. Het enige wat ik kan zeggen ik ben benieuwd.

Liefs
c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.