Radio Stilte

Zoals ik de laatste keer schreef. Ervaren wij ook de drukte als ieder ander stel. Is er naast onze levenstijls die ik als merendeel van onze relatie zie niet altijd tijd mogelijkheid er aar te kunnen leven. Na een rommelige paar maanden merk ik dan ook dat ik me verhalen niet meer schrijf. Dat ik niet op die wolk van endorfine draai waardoor ik beter functioneer. Nee eerder moe, hangerig en me stort op me werk, het andere uiterste.

Blij dat we dat mijn Meester zich dat realiseert, al is dat soms hard om zware woorden te horen. Maar Uw eigendom zijn is zo belangrijk voor mij. De afgelopen maanden ben ik verder gegaan met U dan ik ooit zou hebben durven dromen. Dan ik ooit voor me zag. Hoe bang ik soms ook ben voor het onbekende ik weet dat U mij begeleid, straft en beloont. Dat is de keuze die ik gemaakt heb in het leven. En de afgelopen weken was ik die keuze wat kwijt in mijn hoofd behalve dat het niet lekker zat.

Had ik er anders op moeten anticiperen ja dat denk ik wel. Vannacht was een nieuwe doorstart van waar we stopte. Omdat er dingen buiten ons controle veld gebeuren.

Maar het weer dragen van de halsband, Uw arm om me heen dicht tegen U aan. Dan besef ik dat ik een gelukkige slavin ben. Als ik de kans krijg U te verwennen, ook al is het vaak vroeger dan ik hoop, als U besluit me te neuken, U mij op dat moment een keer slaag geeft. Dan voel ik de warmte die mij omarmte.

Liefs,

c.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.