mijn eigen wil

Ik schreef al een paar keer over mijn eigen wil. Hoe sterk die soms naar voren komt. Hoe ik daar soms van baal. Vooral hoe Mijn Meester daar van baalt. Hij heeft mij duidelijk laten blijken hoe belangrijk het voor hem is dat mijn wil verdwijnt. Dat ik gehoorzaam ben, onderdanig maar vooral respect toon.

Dit kwam afgelopen avonden duidelijk naar voren in onze gesprekken. Natuurlijk merkte ik het wel op, alleen op een of andere manier kan ik die switch niet uit zetten. Als we vol leven zoals we willen leven, daarmee bedoel ik dat als ik strak aan de teugels wordt gehouden gaat het vrij redelijk en heb ik er geen moeite mee te volgen wat Hij wenst, ja op de ochtenden na.. Maar ook daar ben ik inmiddels door de straf al zeer bang voor geworden.

Echter op het moment, dat de teugels vieren, en Meester en ik andere dingen doen dan wordt ik nonchalant, bewust? Nee dat geloof ik niet, het sluipt erin. Tot er ergens een heel heftig gevoel in me om gaat. Het gevoel dat ik “vrij” gelaten wordt. Dan zoek ik naar aandacht net als een puber, negatieve aandacht. Als ik het opmerk dan probeer ik mezelf te corrigeren, tegen beter weten in, want ik heb het gevoel dat dit het enkel erger maakt.

Respect heb ik, alleen uit ik dat soms heel slecht, ik vergeet de U of maak een dolletje die op dat moment niet gewaardeerd wordt en waardoor de ondertoon veranderd en respect verdwijnt.

Door mijn eigen acties van afgelopen weekend, zal ik dus ook op de spreekwoordelijke blaren moeten zitten. De aankomende 20 slagen op mijn rug, die hard zullen worden en dan nog niet te spreken over het rietje zullen een hel worden voor mij, Wetend dat ik het verdien, dat het mijn eigen schuld is… blijf ik bang voor de straffen,

ik zal er nog beter opletten dat ik respect aan Mijn Meester laat zien, vooral als ik niet geil ben. mijn ogen naar de grond, antwoorden op zijn vragen, wachten tot ik toestemming heb te spreken, vragen of dingen mogen zoals koffie drinken, naar het wc gaan. Ik zal er voor zorgen dat ik vanaf vandaag de beste slavin wordt die ik voor Mijn Meester kan zijn.

liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.