Buttplugs

Ik werd wakker gister met de glazen plug nog in mijn kont. Daar had ik minstens 6 uurtjes mee geslapen. Bij elke draai voelde ik de plug. Steviger en dieper. Toen ik wakker werd moest ik naar de wc. De opdracht die ik mee kreeg was probeer de plug in te houden bij t plassen indien het niet anders lukt dan mag de plug uit. Op mijn handen en knieën in de douche hoek probeerde ik de plug in te houden zonder veel geluk. Hij gleed langzaam uit mijn kont, wat nog is super gevoelig was ook. Vooral het eerste stukje mijn kont uit. Daarna voelde het als leeg aan maar kon ik wel mijn plasje plegen.

Onder de douche spoelde ik me af en dook weer terug in bed bij Mijn Meester. We sliepen nog een paar uur voordat het tijd was om weer te gaan werken. Een normale dag stond op de planning.

De wil moet uit en weg. Het is de wil van mijn Meester die ik moet gaan volgen. Een dagje rust bleek het te worden. Thuis maakte we eten en plannen voor de week maar het leek een volle en drukke week te worden. Toch kreeg ik de opdracht in de avond om me kont te vullen. Eerst de staart, daarna de pik van Mijn Meester. Omdat ik te nauw was probeerde Hij een grote plug. Op mijn rug lag ik op bed, me kont naar Mijn Meester zodat hij vol uit zicht had. De grote plug in me handen, me kont en de plug ingesmeerd met glijmiddel en ik liet hem stukje bij beetje in me glijden. Dit ging gepaard met verschillende geluiden van heftige pijn tot genot. Toen de plug op t laatste randje hing mocht ik hem uit doen. Me kont bleef nog uren gevoelig. Ik verwende mijn Meester en ontving zijn zaad.

Hij maakte mijn handen vast en liet me extreem geil in slaap vallen. De heftigheid van mijn geil begint vaker op te spelen. Uiteindelijk werd ik wakker met de drang om te plassen. Nadat Mijn Meester mij los maakte mocht ik de douche hoek gebruiken. Daarna krop ik schoon en wel nog naast Mijn Meester in zijn armen. Op mijn zij liggend begon ik met zijn pik en tepels te spelen. Heerlijk hoe Meester dan tegen me aan kronkelt.

Zijn pik wordt stijver. Eenmaal top stijf draait Hij mij op mijn rug en die hem stevig in me. Op dat moment moet ik me best doen niet klaar te komen. Meester wist dat ik me benen wijd spreidt en hoog in de lucht steek voor volledige toegang. Het gevoel is intenser. Hij merkt het op. En ik hoor hem lachen, arme slet ben je geil? Ja Meester kan ik enkel uit brengen. Hij neemt me nog dieper. Voel je de vernedering, de macht? En ik voel het. Dan glijdt hij uit me en laat me zijn pik schoon likken.

Zo begint onze dag .. na een goed nieuws gesprek is mijn mooie nog veel beter. In de namiddag treft Meester mij dan ook weer naakt aan.

Ik volg de bedrituelen, de ene dag beter dan de ander. De straffen worden er niet minder op zo ook de straf van afgelopen donderdag. 10 zweepslagen, hard… Daar stond ik weer in de gang, naakt met mijn handen in me nek. Geen geluid of ik begin opnieuw, ik wist dat het zwaar ging worden.

De eerste slag kwam stevig aan vooral de knoop aan t einde. In mijn hoofd telde ik mee maar ik focuste me vooral op het geluid en het opvangen van de slaag. Na een aantal slagen voelde ik de tranen over mijn wangen biggelen. De boosheid overviel me, na 10 slagen sommeerde Hij me terug naar bed te komen. In die seconden tussen het slaan en in bed kruipen, wens ik soms alleen te zijn.

Toen de pijn eenmaal was gezakt mocht ik zijn pik bereiden. Klaar komen was toegestaan maar dat lukte zowat niet. Een topje van de ijsberg is gezakt.

We vallen in slaap. En ik ben benieuwd wat er de aankomende week weer gaat gebeuren.

Veel liefs,

c

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.