Aangepaste regels

We zijn weer gewend aan weekje thuis. Stil staan was er niet eens bij. Na het lezen van de verhalen die ik schreef had ik een gesprek met Mijn Meester. Waarom ik sommige gevoelens had, hoe ik daar mee omging. Het is meer een gevoel alsof de vakantie dus om is en daarmee alles. Al geloof ik na deze week dat er geen eind aan de wereldreis komt.

Geschreven fantasie├źn zullen deze week ook werkelijkheid worden. Dat zou ik snel genoeg horen. De weeglijst wordt weer netjes op dag basis ingevuld, het sporten wordt een verandering en het eten wordt door Mijn Meester uitgekozen. Het gevoel van overgave is zo heerlijk, fijn dat Hij beslist voor mij. Niet meer hoeven nadenken, het geeft een gevoel van rust.

Drie dagen na thuiskomst werden we samen wakker, ik met de taak Mijn Meester goed te verwennen zoals dit elke ochtend eigenlijk geldt. Geen afwijking tenzij dit mij wordt verteld. Maar vandaag lukt het me niet. ik kon niet wakker worden, mijn lichaam wou niet, terwijl mijn geest wist dat ik moest dienen. Mijn Meester was alles behalve tevreden, wat ik me ook zeker kan voorstellen en Hem gelijk in geef, het was niet goed. Maar het was zo zwaar, ik voel me dan boos dat ik moet, verdrietig dat ik niet kan, nijdig dat Hij door pusht.. maar toch ondanks alles baal ik toen hij me liet merken hoe hard ik faalde. Hierop kwam een zware straf te staan.

De dag ervoor had ik net de nieuwe regels ontvangen. Een lijst die afwijkt van de regels zoals ik ooit wel is heb gelezen op internet. Zijn regels, en dat merk ik. ik ben blij met de regels die Hij mij heeft gegeven, ze bieden mij een vorm van sturing die ik echt nodig heb. Ik las de regels aandacht, en liet ze op mijn inwerken. De eerste regel die eruit sprong was de regel met betrekking tot het gebruik van de wc, niet meer in huis tenzij er bezoek is. Een gevoel van euforie ging door mij heen. Wat ben ik blij, het gevoel om een teefje te zijn is zo fijn.

De eerste keren plassen was wat onwennig maar gaande weg merk ik dat het steeds makkelijker wordt, en steeds makkelijker gaat. Zelfs toen Hij mij aanbod om de gewone WC te gebruiken smeekte ik hem om toch op de voor mij normale manier naar de wc te mogen gaan. Maar het smeken werd niet gewaardeerd. Hij is mijn wil aan het doorbreken en mijn eigen wil ging weer aan de haal met me.

Binnenshuis draag ik vaak of eigenlijk altijd mijn halsband, ben ik bijna altijd naakt, of een schort voor me lichaam tegen het verbanden door spetters uit de pan. Maar altijd en overal toegankelijk.

Ook zijn de straffen zwaarder en harder, volledige discipline. Dus toen ik thuis kwam van het werk na mijn ochtendje falen was ik bang voor de zweepslagen die zouden volgen op mijn voeten. Mijn grootste angst, het enige waar ik bijna niet kan gehoorzamen door de scherpe pijn. Die pijn die ik nooit meer vergeet. Ik kreeg gelukkig een herkansing die ik goed heb doorstaan. Ik was blij, geen voetslagen.

Ook had Mijn Meester een nieuw speeltje gekocht. Een glazen plug met staart. Die mocht ik gaan indoen en uitproberen. Na de eerste nacht vast gelegen te hebben aan de ketting in de muur, met mijn polsen en halsband vast. Was dit speeltje weer een nieuwe cadeautje. Ik deed de plug in en voelde me trots. Trots dat ik een staart heb, trots dat ik me kont train voor Mijn Meester. Trots dat Hij het me gunt dat ik dit mag dragen. Eenmaal de plug in ging de training verder.

Meester ging door met het trainen van de slagen op mijn rug. Eerst een stuk of 10 op mijn rug, ik stond midden in de hal met me benen gespreid. Me handen in mijn nek. Ik hoorde de zweep en Meester sloeg hard door. Het deed pijn vooral de tweede slag aan mijn rechter zijkant. Die het ergste van alle zijn. Daarna kwam het rietje nog een keer te voorschijn 5 harde slagen op mijn kont. Dit maal smeekte ik dat het teveel was, toch accepteerde ik de slagen al liepen de tranen van mijn gezicht en kon ik een keer of twee een zucht niet onderdrukken.

Normaal duurt de boosheid na slag altijd vrij lang, maar vandaag was dat niet zo. De geiligheid ging over in onderdanigheid en geil was ik al van de plug, de boosheid zakte snel omdat ik te geil, te nat was door de plug en de slaag.

ik had toestemming gehad om tegen het been van Meester aan te rijden en dat deed ik dan ook met volle overgave. Al werd ik er geiler en geiler van. Hij waarschuwde me dat ik met de geiligheid bleef zitten omdat hij er geen eind aan ging maken voor me. Die geiligheid kon ik niet onderdrukken, het op geilen kon ik niet mee stoppen. Ik mocht boven op Mijn Meester kruipen, met de plug nog in me kont, zo gleed mijn natte kut over de pik van Mijn Meester. Wat een intens gevoel, hem snel berijden zat er niet in dat zou resulteren in een heftig zwaar orgasme wat verboden was.

Zodra ik de plug in heb, lijkt mijn lichaam zich te ontpopen in een waar teefje, ben ik trots op mijn staart, ben ik zo geil dat ik alleen maar tegen het been van Mijn Meester wil oprijden… rare gewaarwording maar ooh zo lekker.

Nadat ik Mijn Meester ultiem heb verwend, was het tijd om samen boodschapen te halen. Ditmaal bleef de plug in, omdat de andere pluggen niet het juiste formaat of de juiste vorm hebben. Elke hobbel onderweg voelde ik die in mijn anus, me kut en lichaam.. De trillingen waren sensationeel.. Ik werd geiler en geiler, tot de geilheid overging in pijn door de zwaarte van de plug. Na 1 uur winkelen was ik blij om thuis te komen, waar ik de plug uit mocht doen. De geiligheid zakte hiermee ook behoorlijk weg. de intensiteit die de plug opbouwt is niet normaal.

We lagen bijtijds in bed. We vielen in slaap. Halverwege de nacht maakte Meester mij wakker om mij vast te leggen aan de ketting via mijn halsband en mijn polsbanden zodat ik geketend kon verder slapen. Ook een van de regels die ik heb ontvangen van mijn Meester.

Het slapen met de boeien om vast gelegd aan de ketting kan ik vrij goed aan wennen. het enige angst punt waar ik nooit om heen zal komen is het moment dat de kooi of de ketting wordt afgesloten door middel van een slot met sleutel. Op de een of andere manier vraag ik mij af wat als er wat gebeurd met Mijn Meester, dan kan ik hem niet meer redden. ik zal nooit met mijzelf kunnen leven als Mijn Meester iets overkomt en ik hem niet heb kunnen redden terwijl ik al vele mensen heb gered. ik raak daar soms een beetje van streek door, zo ook afgelopen week. ik raakte er zelfs van in de stress, en kon de tranen niet tegen houden. We bespraken het onderwerp, maar ik ben bang dat ik mij dit altijd zal afvragen.

Heerlijk uitgeslapen werden we wakker. we gingen ontbijten waar Meester mijn eten uitkoos. Heerlijke yoghurt en nog een hapje eten. Voor zichzelf had Hij een heerlijke burger… waar ik stiekem best jaloers op was.

De rest van de middag was ik op en af een soort van rebels. Geen idee waar dit vandaan komt. Maar ik wist dat ik op mijn tellen moest letten, ik had net deze ochtend beloofd dat ik mijn eigen wil niet meer zou laten zien. Dat betekend geen slaag meer met de zweep op mijn rug. Mocht ik mijn eigen wil toch laten zien dan betekend dat ook straf. 20 slagen met de zweep op mijn rug, hard en 10 slagen onder mijn voet, zonder pardon.

Het zal echt opletten worden, want de eigen willetje laat zich soms onbewust zien zonder dat ik het door heb tenzij ik erop gewezen wordt. De rest van de dag was ik bezig met andere dingen. In de avond, lagen we er op tijd in. Ik verwende Mijn Meester zoals beloofd. Zijn hele lichaam, Zijn pik, het center van mijn bestaan. Zijn zaad waar ik het voor doe. Terwijl ik bezig was, moest ik mijn plug weer in doen. Zoals Meester mij vroeg, stopte ik deze weer in mijn kontje. Gevoelig was het zeker, het duurde dan ook voor dat die goed en wel in mijn kont zat. Zo trots als ik was, voelde ik de staart weer tussen mijn benen.

Meester corrigeerde mijn gedrag van eerder die dag. waar mijn eigen wil weer sprak, dit maal over het gebruik van het toilet, waar ik tegen in was gegaan. ik voelde me rot dat ik daar niet op gelet had. maar legde het gauw naast me neer, het verwennen van Mijn Meester is een belangrijkere taak.

Meester liet me een nieuwe ervaring beleven, de adem ontnemen. Hij legde Zijn hand over mijn mond en vertelde me niet te ademen zolang Zijn hand daar lag. Wat zwaar, maar zo geil. Wat een intensiteit.

Voor we in slaap vielen deelde ik de link van deze blog nog op onze advertentie. Een advertentie om er een slavin bij te nemen. Een idee wat mij altijd heel erg tegenhield en nu, nu geloof ik er in dat het juist is. Zegt me niet vaak, dat het draait om verschillende factoren die samen moeten vallen? Volgens mij ben ik op dat punt aan beland.

Ik kijk met vol gezonde spanning uit naar mijn toekomst samen met Mijn Meester. Hopelijk krijg ik een groepje vaste lezers daar kijk ik erg naar uit. Misschien ooit nog wel een reactie.

Veel liefs,

c
eigendom van Mijn Meester.

2 gedachtes over “Aangepaste regels”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.