Weekend Roissy

Een weekeind Roissy, zo ontstond de planning van het afgelopen weekend. Een paar weken geleden was Meester onderweg naar werk, zoals ik leer, heeft Hij dan tijd om na te denken. Plannen te maken, ideeen onstaan. Dit is zo een idee. Het begon met een berichtje, tijd en zin in Roissy?

Mijn hart maakte een sprongetje, net als O? Vroeg ik mijn Meester. Ja de plekken bezoeken waar O geweest is. Het voelde als goed aan. We maakten de plannen en afgelopen week vertrokken wij in de auto naar France.

Thuis kreeg ik de opdracht me hakken mee te nemen, ondergoed kon ik thuis laten. Overdag en openlijk is één kledingstuk voldoende. Momenteel loop ik er tegen aan dat alles wat ik bezit aan kleding niet voldoet aan de wensen van mijn Meester of dat het te kor is. Dus de kleding die ik mee kon nemen pakte ik in mijn koffer in. Net als de toiletartikelen, nagellak (mijn nieuwe rode kleur).. Nadat we alles hadden ingepakt, was het tijd te vertrekken. Meester had de rest van de auto al ingepakt.

Nadat het weekend was vastgelegd had ik het hotel geboekt. Een ruime kamer met karakteristieke uitstraling. ik was nerveus voor wat komen zou. Iets gespannen, stapte ik in de auto, ik trok me rok omhoog, zodat ik het koude leer tegen me billen aanvoelde. Soms voelt dat zo raar, het koude leer, de rok die toch een stuk omhoog kruipt. Op dat soort momenten ben ik bang dat andere mensen het zien, terwijl ik dat soms ook heel graag ervaar.

We reden, de uren verstreken, we kletsen wat. Toen we aankwamen, proefden wij duidelijk de sfeer van het boek zoals beschreven door O. Ik wou dat ik even niet dat bescheidde meisje hoefde te zijn die men dagelijks ziet. Ik droomde ervan zelfs overdag mijn halsband te dragen, me gedachten geleden af naar wat zou komen. Maar vooral naar wat ik kon doen om mijn Meester te verwennen, dat is uiteindelijk waar het mij omdraait.

De volgende ochtend werden we wakker, na een ontbijt, was het tijd voor de 15 zweepslagen die ik nog steeds te goed had. Omdat ik allang geen slaag had ontvangen besloot mijn Meester er 7 te geven in plaats van 15. Iets wat mijn Meester mij graag wil laten ervaren. ik moest gaan staan in het midden van de kamer, ik mocht op het kleed staan, terwijl de rest allemaal steentjes waren. De kamer was ruim en open, ik was inmiddels al erg geil, maar zag op tegen de pijn van de zweep. ik was naakt, me handen in mijn nek, niet vastgebonden, geen geluid.. snikken mag… ik hoor het hem nog fluisteren in mijn oren. ik was zo bang dat ik zou falen. ik hoorde de zweep in zijn hand, ik was stil, muisstil en ontving de eerste slaag, vrij hard, ik probeerde me te concentreren de pijn te accepteren… al snel volgde de volgende slagen, natuurlijk kon ik de tranen niet bedwingen, maar vergeleken een paar weken geleden valt het me ietsjes minder zwaar. ik wou mijn Meester trots maken, dat is zo belangrijk voor me. Na de 7 slagen mocht ik tegen mijn Meester aankruipen ondanks dat ik hem op dat moment totaal niet lief vindt. Dat duurt even, ik snik en huil uit. Hij verteld hoe trots hij is, maar dat hij nu eerst wilt plassen en daarna wilt klaarkomen. Hij neemt me mee naar de badkamer. Waar hij me op mijn knieën laat zitten, ik neem zijn pik in mijn mond en weet dat hij gaat plassen. De eerst druppels urine proef ik en ik krijg het niet weg, het loopt uit mijn mond, daarna slik ik een paar keer. Nog niet alles, maar wel al meer… Nu vind hij het goed en wilt toch wel graag klaarkomen. Tijd voor een super heftig orgasme voor mijn Meester. Met diepe lange halen wil ik hem laten klaar komen… ik spoel me af onder de douche, en kruip tegen hem aan, ik speel met hem en streel zijn pik.

Ik besloot er vol voor te gaan. Super diep voelde ik hem in mijn keel, zo erg dat ik er soms even van kolkhals, maar alles voor mijn Meester.

Nadat ik hem voelde beven, sidderen en kreunen voelde ik zijn zaad achterin mijn keel spuiten. ik slik het braaf door zoals hij mij heeft geleerd.

We douche, kleden ons om en gaan op pad. Het plan was om een van de plaatsen zoals beschreven in Histoire d’O te ontdekken, bij de rand van het bos. We liepen in het bos, vonden een plek, maar is dit het? Dat zullen we nog steeds moeten ontdekken. Terwijl we in het bos liepen begonnen we toch wel zin te krijgen om te eten. Nog na genietend van deze ochtend… Maar wel met aardige trek. Meester gaat vanaf nu een stap verder, hij gaat kiezen wat ik eet. Hij kiest voor mij een salade met zalm en garnalen inclusief wat water. ik geniet er steeds meer van. We eten en kletsen, waarna we rustig terug wandelen naar het hotel.

Eenmaal terug in het hotel, gingen we even liggen, ik in mijn slavinnenhouding naast mijn Meester. Hij hield me vast, in zijn armen, op onze zij. Zijn pik in mijn rug duwend, me ogen werden zwaar en ik gaf me over aan de vermoeidheid. Toen we wakker werden, was Meester toch nog erg geil, en wou mij de andere 8 slagen geven.

Hij zette me naast het bed neer, ik mocht niet kijken. ik hoorde hem in de tas ritselen. De tas met speeltjes wel te verstaan. De polsboeien gingen om, hij hing de riem over de houten balken in de kamer, die de authentieke sfeer gaven aan de kamer. Hij riep mij bij Hem, tijd voor de slaag, doe je armen omhoog. Mijn geilheidsgehalte was inmiddels aanzienlijk toegenomen. Hij stond achter me, en ik voelde de flogger over mijn rug, voor het eerst als niet prettig.

mijn irritatie level steeg, net daarna voelde ik de 8 slagen op me lichaam, kruiselings, aan de zijkanten van me lichaam. ik werd bozer, tot de laatste slaag aan mijn rechterkant, de rechterzij kant ik was zo boos op hem. Wou hem alles verwensen, dit had ik nog nooit meegemaakt, maar ik wist een ding, dat ik niet mijn boosheid ging geven. Straf voor verkeerde woorden kon ik me niet permiteren. Mijn woede steeg toen hij daarna nog is de voorkant ging bewerken. De pijn was me hels, de slaag, het knijpen in mijn borsten. Me tepels, ik kon niet meer. Hij merkte het en liep weg, ik voelde me alleen, boos, kwaad, en toch kon ik niet zonder hem, wil ik niet zonder hem. Hij kleedde zich aan, ik hoorde het, dat deed me niet goed. Ik werd verscheurd door emoties. Boosheid, geilheid, eenzaamheid… ik kon het niet plaatsen. Ik voelde me niet lekker, me Meester merkte het, maar liet het gebeuren, peilen hoe ik reageer. ik miste zijn arm, ik miste het moment waar ik tegen hem aan mocht kruipen om rust in me hoofd te vinden en te krijgen. Inmiddels was hij aangekleed, hij maakte me los en ik moest me gaan aankleden om te gaan eten. De boosheid verdween maar niet. Het bleef in mijn hoofd hangen.

Door mijn hormoon schommeling maakte dat ik er zelfs paniekerig van werd maar ten alle tijden bleef Meester bij me. We aten, we spraken over de avond. Hij vroeg mij over mijn ervaring van de slaag in de middag.

De volgende dag werd een rustige dag. We spelende wat in de ochtend, maar ik kreeg vooral rust in mijn hormoon huishouden te kalmeren. Was ik het in mijn hoofd daar mee eens, nee zeker niet altijd. Maar Hij beschermd zijn eigendom zodat ik Hem lang kan dienen.

De rest van de dag zijn we net als alle andere voor de buitenwereld een doodgewoon stel, Hij voelt 1 of 2 keer onder me jurk, niemand die het merkt behalve ik… Dat zijn de verslavende momenten.

Na ons middagje op pad, lagen we nog even op bed. Meester kwam terug op de markering die Hij mij graag wilt geven. Deze zou ik met trots dragen, maar ik ben ook bang voor de side affects. Gelukkig is het brandmerken van de lijst om laag geschoven. We spraken over piercings in mijn schaamlippen. Vele vragen kwamen in mij op: wat als mijn familie het ziet? Wat als ik naar een dokter moet? Geneest het wel mooi? Krijg ik geen last van littekenweefsel? Kan ik gepenetreerd worden? En zo ja, hoelang voor je na het zetten weer seks mag hebben?

Het liefst doe ik het morgen, maar de angst heeft de overhand.

Hij vertelde mij dat als ik een goed orgasme gaf ik mocht klaarkomen. Daar hield ik me netjes aan. Met mijn tong stimuleerde ik zijn anus, zijn pik en zijn ballen en zijn tepels tot Meester kronkelende onder me tong en mij volspoot. Aan zijn manier van klaarkomen kon ik vaststellen dat dit een erg goed orgasme was.

We vielen in slaap, ik maakte hem na, 2uur wakker met mijn vinger langs zijn anus. Daarna mocht ik boven op zijn pik maar heftig clitoriaal klaarkomen was nog super lastig.  Na een lange nacht mocht ik dat de volgende ochtend nog een keer proberen.

Na een heftig orgasme in de ochtend was het tijd om in te pakken en te vertrekken naar huis..

Het einde van Roissy, maar een diepgang in ons samenzijn.

Op de terug weg overdacht ik ons weekeind. Het was heerlijk geweest. En hoop ik stiekem op elke vakantie een beetje meer.

Liefs,

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.