Thuis

Na een heerlijk weekeind weg, denk ik altijd dat we weer even vast hangen. Terwijl ik het schrijf hoor ik zeggen niet zoveel denken, dat doe Ik wel voor je… De woorden van Mijn Meester..

Thuis aten we wat, ik weer naakt zoals het hoort. Meester wou nog een klusje afmaken voor mij. Dus ik ben in bad gegaan om mijzelf te reinigen, nagels te lakken, benen te scheren. Daarna controleerde Meester de kwaliteit van mijn scheren. Hij leek tevreden.

Na het klusje was het tijd voor bed, waar ik Hem super heb verwend. In de slavinnen houding krop ik tegen Hem aan.

De volgende dag was een gewone werkdag, ik maakte hem wakker met mijn hand om Zijn pik. Streelde Hem en trok voorzichtig.

Overdag kreeg ik een correctie op mijn weeglijst die ik niet had ingevuld. Discipline is soms wat ver te zoeken. Ik voelde me opgelaten, betrapt en ook wel van slag omdat ik die voorgaande week zo druk met werk was. Wetende dat er tegen in gaan geen nut zou hebben gaf ik aan dat ik Hem begreep en dat ik er op zou letten.

Toen ik eenmaal thuis kwam, hadden we bezoek. Die houden we buiten beschouwing. Dus we waren even als elk andere koppel. Toen onze gast vertrok gingen we eten maken, ik kleedde me uit. Naakt en toegankelijk. Meester liet mij voor over op de trap leunen, benen wijd, kutje en kontje beschikbaar. Hij controleerde of ik me aan de regels hield. Hij voelde, stimuleerde mijn clitoris en vingerde het kutje dat Hem toebehoort.

Hij hield zijn eigendom geil. Tijdens het koken herhaalde die handelingen enkele keren. Zijn pik begon te groeien en mijn kutje werd natter. Na t eten maakte ik nog snel iets af alvorens wij naar boven gingen.

In bed begon ik met het strelen van mijn Meester zijn pik. Mijn eigenaar gaf mij de opdracht zo geil mogelijk te worden. Zo reed ik net als een teefje tegen het been van mijn Eigenaar aan. Vernederd en super geil. Hij draaide zich op zijn buik zodat ik Zijn anus kon vingeren en likken. Zo een heerlijk vernederd, geil, opwindend gevoel. Vooral als Hij kronkelt onder mijn tong of vinger. Soms besluipt de fantasie als ik zo lig met mijn kont in de lucht en mijn tong in mijn Eigenaar zijn anus dat ik van achter wordt genomen of een plug (soms met staart) in me kont zit net als een teefje…

Door de handeling wordt ik geiler en geiler, en mijn Meester stijf en geil. Als Hij zich omdraait lik ik Zijn lekkende pik goed schoon. Hij draait mij op mijn rug en begint mijn clitoris te bewerken. Ultiem gevoel… Hij schuift een hand op mijn mond en ontneemt je de adem.. ik raak geiler en geiler… Ben inmiddels zeiknat en proef via de vingers van mijn Eigenaar mijn eigen geil. De smaak is verslavend…

Hij bewerkt me clitoris tot het randje maar nooit ver genoeg. Ik fantaseer dat ik nooit meer op de toilet mag plassen als we samen zijn. Buiten als t kan maar anders op handen en voeten in de douche hoek.

Geil val ik na wat geworstel in slaap. Mijn handen vast aan een touw aan mijn halsband. Vanaf nu zal ik altijd vast slapen… Met mijn handen aan een ketting of een touw aan de ring in de muur bij het bed. Op mijn zij, met de armen van mijn Meester om me heen. Zodat Hij mij kan gebruiken wanneer hij wilt, hoe hij wilt…

Liefs

c

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.